Thermowood Fenyő Quick Deck Mozaik Teraszburkolat 31X199 mm

13750 Ft /m2

Thermowood Quick Deck Mozaik fenyő 31x199x595/795mm méretű, Első osztályú klikkes fa terasz burkolat, ennél szebbet ilyen egyszerűen nem talál! Alapanyaga Thermowood (hőkezelt) fenyő, ami kérésre kefézett felületű is lehet. Csak az ember fantáziájára van bízva, milyen formában rakja ki teraszát, könnyen és gyorsan. Optimális megoldás, ha nem szeretnénk sok időt pocsékolni a lerakásra, ehhez igazából nem is kell mesterember. Spórolni sokat lehet ezen klikkes terasz burkolattal.

Pillanat alatt gyönyörűen felrakható a teraszra, nem nagy mutatvány az elkészítése. A sima felület előnyösebb a mikrobordázottnál, ezt a németek és az osztrákok már felismerték, bár itthon még a bordás hódít. A bordás felület sérülékenyebb, könnyebben reped, hártyásan felszakad, míg a sima ellenállóbb, strapabíróbb. A sima felületet az idő anyagában mikrobordázza, így nem csúszik ez se. Ennyien nem tévedhetnek, a tapasztalatok birtokában jó szívvel ajánljuk!

Leírás

Az egyik legjobb minőségű klikkes teraszburkolatunk, mellyel spórolhat a szerkezetfán és a lerakáson. Minősége    “A” ami annyit jelent, hogy hiba nélküli, ám csomós faanyag, szálegyenes, szép erezettel.

Mérete         31 x 199 x 595/795mm. ( vastagság x szélesség x hosszúság )

Anyaga        Thermowood luc vagy borovi fenyő

Profilok        D11 – Tartósabb sima felület

Számlázásnál / számolásnál m2 -t vesszük alapul.

Raktáron lévő készletünkről érdeklődjön telephelyeinken.