Istállólap

11695 Ft /db

Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, 100×100 cm méretű gumilapok, melyek biztosítják a higiéniát és a kellemes, tiszta légkört istállójában. A lapok csúszásmentesek és vízáteresztőek, így nem marad meg bennük a kellemetlen ammóniaszag. Beszúrófűrésszel, kézi- és körfűrésszel egyszerűen méretre vághatók, 2-3 %-os lejtésű beton- vagy kavicslapra pedig gyerekjáték a lerakásuk. Megállják a helyüket karámokban, mosóhelyeken, lóbokszokban, lószállítókban, istálló folyosókon egyaránt. Használatával a szalma alom mennyisége akár 70 %-kal is csökkenthető, a takarítás gyorsítható. Bővebben…

11695 Ft

Leírás

Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy csúszásgátló, rugalmas, hőszigetelő, nagy teherbírású, könnyen szabható, a modern-higiénikus állattartás alapvető kelléke. Jól takarítható, almozást igényel!

A lapok mérete 100×100 cm, a felső része 50×50 cm méretű osztott felső mintával készül. A gyors elfolyás és higiénia az alul levő barázdáknak köszönhető.

Az istálló kellemes klímáját és higiéniáját úgy érhetjük el, hogy időnként átöblítjük a lapot. Rendkívül nagy strapabíró képességének köszönhetően, különféle környezeti tényezők sem okoznak gondot. Megállja helyét bel-és kültéri alkalmazás esetében egyaránt, akár erős napsütésnek kitéve, akár fagyban, de a gyakori hőingadozás sem jelent gondot.

A lapok csúszásmentesek és vízáteresztőek. Elfelejtheti az istállóban keletkező igen kellemetlen ammónia szagot, hiszen a lapok szerkezete nem engedi a vizet beszivárogni. Így jelentősen kevesebb fáradozással takarítható el a keletkezett piszok. (Slagolással, vízzel könnyen és egyszerűen tisztítható.)

A POLO istállólapok rendkívül könnyen lerakhatók az istállófolyosókon, futtatókban, lóbokszokban, karámokban, lószállítókban és a mosóhelyeken egyaránt. Az illesztéshez a kereskedelemben is kapható kézi kör- és beszúró-fűrészeket javasoljuk. 2-3%-os lejtésű kavics- vagy betonlapra kifejezetten egyszerű lerakni és összeilleszteni.

Könnyen tisztíthatóak ezáltal időt és pénzt takaríthat meg, mivel 70% kevesebb szalmaalom szükséges.

Istállólap tulajdonságai:

  • szélesség: 100 cm
  • hosszúság: 100 cm
  • vastagság: 50 mm
  • súly: 39 kg
  • keménység: 65-70 shore
  • teherbírás: 800 kg
  • színválaszték: fekete