WPC teraszburkolatok

1–8 termék, összesen 9 db

A WPC teraszburkolatok a modern építészeti tervezés és a tartósság igényeinek kiváló kombinációját kínálják. A WPC, azaz a Fa-Plasztik Kompozit anyag egy speciális keveréke a fából és a műanyagból, amely a teraszburkolatok létrehozására szolgál. A WPC teraszburkolatok egyre népszerűbbek azok körében, akik szeretnék a fa természetes szépségét és melegségét, ugyanakkor az alacsony karbantartást és a tartósságot. WPC műanyag és fa kompozit teraszburkolat egy olyan megoldást kínál leendő teraszának. Ami gondozás mentessé teszi elkövetkezendő pár évét, de a faterasz hatása megmarad.

A WPC teraszburkolatok kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos fa teraszburkolatokkal szemben. Az anyag előnyei között említhető, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak, például a nedvességnek, a UV-sugárzásnak és a rovaroknak, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ezen kívül, a WPC anyag kiválóan ellenáll a korróziónak és a repedéseknek, így sokkal kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos fa burkolatok.

WPC teraszburkolat előnyei

A WPC teraszburkolatok számos előnyt kínálnak azoknak, akik élvezni szeretnék a fa természetes szépségét és melegségét, de közben minimalizálni szeretnék a karbantartással járó feladatokat. A WPC anyag lehetővé teszi a teraszok szép és egyedi megjelenését, és számos különböző színben és mintázatban elérhető. Ez lehetővé teszi a tervezőknek és ház tulajdonosoknak, hogy olyan teraszburkolatot válasszanak, amely illeszkedik az adott stílushoz és környezethez.

A WPC teraszburkolatok könnyen telepíthetők és rendkívül tartósak. A megfelelő karbantartás mellett a teraszburkolatok évekig megtartják eredeti szépségüket és teljesítményüket. Az anyag könnyen tisztítható, így a terasz mindig ápolt és vonzó marad.

Azért minden WPC műanyag teraszburkolatnál el kell mondani, hogy a vetemedés és a terasz kezelése itt is megmarad egy bizonyos szinten. Magyarországon a nagy hőmérséklet ingadozás (február -20°C – augusztus +40°C) miatt egy WPC teraszburkolat tud hosszában is nyúlni. Keresztben is nagyobb méretkülönbségekre képes.

A nap UV sugarai sajnos ezen műanyag és fa kompozit burkolatot is tönkre teszik, ha nem olajozzuk évente.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva