Kötőelemek és rögzítéstechnika

1–8 termék, összesen 11 db

A faipari kötőelemek és rögzítéstechnikai eszközök a faelemek összekapcsolásáért és rögzítéséért felelnek. Manapság a különböző faipari kötőelemekkel és vasalatokkal szemben is magas elvárásokat kell támasztanunk, hiszen nemcsak a faipari projektek sikeressége múlik rajtuk, hanem a projekt esztétikáját sem szabad, hogy rontsák.

Faipari kötőelemek előnyei

A minőségi faipari kötőelemek tehát egyrészt biztosítják a faszerkezeti elemek stabil és biztonságos kapcsolatát, másrészt kinézetüket tekintve diszkrét vagy esztétikus megjelenésűek (esetleg igény szerint nem is láthatóak), valamint egyszerűen és gyorsan szerelhetőek.

A faipari kötőelemek hozzájárulnak a faszerkezetek megbízható és tartós kialakításához, biztonságos használatukhoz, ezért elengedhetetlenül fontos a jó megválasztásuk és rendeltetésszerű használatuk. Mindig vegye figyelembe a fastruktúra típusát, méretét és az adott projekt követelményeit, és kérje szakértő segítségét, ha bizonytalan a kötőelemek kiválasztásában vagy telepítésében!

Szegek és csavarok

A különböző szegek és csavarok használata a leghatékonyabb módszere a faelemek összekapcsolásának és rögzítésének, így természetesen webáruházunkban széles választékban elérhetőek. Megtalál nálunk alátéteket, anyacsavarokat (menetes szárt, anyát), alapcsavarokat, fogópár csavarokat, huzalszegeket és zsindelyszegeket többféle méretben, átmérőben.

Oszloptalp

Az oszloptartó talpak segítenek az oszlopok súlyának egyenletes elosztásában a talajra, csökkentve a terhelést, amelyet az egyes pontokra gyakorolnak. Ez növeli a szerkezet stabilitását és csökkenti a talajra gyakorolt nyomást, amely segíthet elkerülni a talaj süllyedését vagy más talajproblémákat. Többféle méretű és típusú (betonozható, dübelezhető) oszloptartó talpat árulunk, hogy biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Vasalat

A derékszög vasalatok a faelemek 90 fokos szögben való összekapcsolására szolgálnak, például kerítések, pergolák, teraszok és tetők építésénél. A kínálatunkban lévő derékszög vasalatok különböző méretekben kaphatóak, hogy alkalmazkodjanak minden fa mérethez és felhasználási területhez.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva