Téglány zsindely

Téglány zsindely

églány zsindelyekIKO téglány zsindely – Zsindely, alátét lemez, OSB, szellőző, tartozékok webáruháza végfelhasználóknak.

 • IKO Number One 3Tab téglány (90) vörös zsindely

  A Number One 3Tab vörös zsindelytető sokkal könnyebb szerkezetű, ám ugyanolyan tartós és szép, mint a cserép. Lerakása egyszerű, bármilyen tetőre felhelyezhető, tökéletesen véd az időjárástól még extrém körülmények között is. 5 év gyártói garanciával rendelkezik (50 % vörös 50 % fekete granulátum mixtúrával).

  Bruttó: 1590 Ft / m2
 • IKO Superglass 3T téglány tetőzsindely

  Az IKO téglány tetőzsindelye több, mint 10 színárnyalatban kapható. A zárt zsindelytető sokkal könnyebb szerkezetű, ám ugyanolyan tartós és szép, mint a cserép. Lerakása egyszerű, bármilyen tetőre felhelyezhető, tökéletesen véd az időjárástól még extrém körülmények között is. A SUPERGLASS 15 év teljes gyártói garanciával rendelkezik, kifakulással szembeni magas ellenállás.

  Bruttó: 1990 Ft 1950 Ft / m2
 • IKO Armourglass téglány zsindely

  4 tagozatú téglány Armourglass zsindely, mely magasabb bitumentartalmú, minőségi üvegfátyol erősítésű zsindely. Az IKO gyár Armourglass tetőzsindelyei megfelelnek a legmagasabb szintű szakmai európai uniós elvárásoknak is, hiszen az EN544-es EU szabvány szerint készültek. Az 1 méter széles, négy részre osztott zsindelylapok tökéletesen illeszkednek, gyönyörű, mutatós részévé válnak otthonának. 20 év garanciával.

  Bruttó: 2920 Ft / m2
 • IKO Monarch téglány zsindely

  A Monarch zsindely extra rugalmasságát APP modifikált bitumen tartalmának köszönheti, mely különösen hosszú élettartamot biztosít a már megszokott IKO minőség mellett. Modern technológia, elegancia, minőség – a Monarch tetőzsindelyek mindet kínálják, ráadásul hosszú távon. Az oxidbitumenes zsindelyekkel ellentétben ezek az APP modifikált bitumenek jobban reagálnak a téli-nyári hőmérséklet-ingadozásokra. Nem véletlen, hogy a gyártó ezt a termékét az általa biztosított leghosszabb, 25 éves garanciális időszakkal látja el!

  Bruttó: 4620 Ft / m2
 • IKO Superglass SA 3TAB öntapadó zsindely

  Az IKO Superglass 3TAB üvegfátyolos, öntapadó, téglány zsindely, amely nagy sebességű széllel és szél hajtotta esővel szemben rendkívül ellenálló. A Superglass 3TAB népszerű alapanyag a tetőfedés területén, a gyártó más termékeihez hasonlóan kiváló minőséget képvisel. Ezt bizonyítja az IKO által biztosított 15 éves minőségi garancia is!

  Bruttó: 2390 Ft 2190 Ft / m2