Öntapadó zsindelyek

Kiváló ár-érték arányú, kiemelkedő minőségű öntapadó Iko öntapadó tetőzsindely széles választékban. Öntapadó zsindelyek fatelep

 • Superglass SA Bieber hódfarkú zsindely

  Az IKO Superglass SA Bieber hódfarkú zsindely, amely öntapadó és üvegfátyolos kialakítású. Különösen ajánljuk azoknak, akiknek nagy sebességű széllel, illetve a szél hajtotta esővel és kifakulással szemben ellenálló tetőfedő alapanyagot keresnek! Az IKO termékei nem véletlenül népszerűek a vásárlók körében, hiszen kiváló minőségűek. A gyártó 15 éves minőségi garanciát vállal a termékre.

  Bruttó: 2390 Ft 2190 Ft / m2
 • IKO Superglass SA 3TAB öntapadó zsindely

  Az IKO Superglass 3TAB üvegfátyolos, öntapadó, téglány zsindely, amely nagy sebességű széllel és szél hajtotta esővel szemben rendkívül ellenálló. A Superglass 3TAB népszerű alapanyag a tetőfedés területén, a gyártó más termékeihez hasonlóan kiváló minőséget képvisel. Ezt bizonyítja az IKO által biztosított 15 éves minőségi garancia is!

  Bruttó: 2390 Ft 2190 Ft / m2
 • Iko StormShield öntapadó méhsejt tetőzsindely

  Teljes hátoldalán öntapadó réteggel ellátott 3 tagozatú  zsindely az IKO legújabb fejlesztésű méhsejtmintás zsindelye, SBS modifikált ragasztóval. Öntapadós, erős kivitelű zsindely, ami számtalan nagyon szép divatos és klasszikus színben kapható. Színtartó, nem fakul, nem szívja meg a nap. Egy igazi viharpajzs a házon, mint ahogy a neve is mutatja. Íves tetőkre, akár függőleges részekre is feltehető, segítségével bármilyen építészeti forma mellett biztonságos és időjárásálló tetőborítást készíthet. Ellenáll az erős szélnek, a víznek, viharnak, hónak, az a ház, amit ezzel fednek sok éven át biztonságos és szép lesz. A méhsejt minta szokatlan, de nagyon dekoratív és látványos. Könnyen és jól lehet vele dolgozni. Most bevezető áron vásárolható meg fatelepünkön. 15 év garanciával.

  Bruttó: 2290 Ft 1999 Ft / m2
 • IKO Skyline véletlen mintázatú öntapadó zsindely

  Az IKO Skyline zsindelyeknél jobbat ár/érték arányban nem talál a piacon! Számtalan jó tulajdonsága közül kiemelkedő az, hogy a zsindelyek teljes hátoldala öntapadós réteggel van ellátva, azaz még a 220 km/órás szél sem szaggathatja le, ami lássuk be, a klímaváltozás korában nem utolsó szempont! Mivel tömege rendkívül kicsi, azaz mindössze 7,75 kg fedett tető négyzetméterenként, ezért még olyan felújítási munkálatoknál is jó szolgálatot tesz, ahol statikai okokból lehetetlen a nagy súlyú héjalás, ráadásul még a szállítást is könnyebbé teszi. Aki cipelt már agyag- vagy betoncserepet, az pontosan tudja, milyen nagy szó ez! Mintázata, külleme magával ragadó, és ezt akár függőleges falon, tűz- és oromfalon is élvezheti, hiszen oda is alkalmazható!

  Bruttó: Ft / m2
 • IKO Armourshield öntapadó méhsejt zsindely

  Szélcsatornában tesztelt, időjárásbiztos, méhsejt tetőzsindelyek, melyek öntapadós hátoldallal rendelkeznek. 220 kilométer/órás szélnek kitéve sem válnak le a lemezek! Ezt a minőséget szálcsatornában tesztelt vizsgálatokkal alakították ki, így Ön biztos lehet benne, hogy az épület, amit ezzel a zsindellyel fed, viharálló tetőburkolatot kap. Teljes hátoldalán ragasztóval borított, így nem tudja felszakítani a szél, nem folyik alá a csapadékvíz, sok éven át védelmet ad. Esztétikus, modern megjelenésű, nagy színválasztékban kapható, kiváló a formatartása, így minden tetőre  illik. 20 év gyártói garanciával.

  Bruttó: 2495 Ft / m2
 • IKO Bibershield öntapadó hódfarkú zsindely

  Négy színben kapható (vörös, zöld, fekete és barna), teljes hátsó öntapadós felülettel rendelkező hódfarkú tetőzsindely. A Nap melegétől a ragasztós réteg aktiválódik, és teljes körű védelmet biztosít az időjárással szemben. Ha olyan zsindelyt keres, amelyik ellenáll bármilyen időjárási körülménynek, legyen az porhó vagy eső, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani az öntapadós zsindelyeket. 220 km/h-ig szélálló! 15 év garanciával.

  Bruttó: 3010 Ft 2490 Ft / m2
 • IKO Diamantshield öntapadó gyémánt zsindely

  A többi Shield zsindelyhez hasonlóan a DiamantShield tetőzsindely hátoldala is öntapadós réteggel borított, amely hatékony védelmet biztosít viharok, csapadék és hó ellen. Külön előnye, hogy modern, szép küllemet ad az épületnek, több színben is. Ezek a remek gyémánt alakú zsindelyek gazdaságosabbak társaiknál, egészen 15°-os tetőlejtésig. 20 év garanciával. Bővebben…

  Bruttó: 3730 Ft / m2
 • IKO Cambridge Xtreme öntapadós térhatású tetőzsindely

  Teljes felületén öntapadó, duplán laminált két rétegű nagy zsindelymérettel rendelkező tetőanyag, erős időjárási viszonyokat is jól bírja. A legjobb választás, ha nagy tetőt különlegesen széppé és dekoratívvá szeretne tenni. Ár-érték arányban az egyik verhetetlen a tetőzsindelyek piacán, nagyon sok területen már bizonyított, így az Ön háza sem lehet ebből kivétel. 30 év garanciával. Bővebben…

  Bruttó: 3590 Ft 3090 Ft / m2