Méhsejt zsindelyek

Az IKO által gyártott méhsejt zsindelyek egyedülálló értékeket képviselnek. Színválasztékuk az egyik legszélesebb, a honi építőanyag piacon kínáltak között.

Alapszínein felül a legtöbb hagyományos szín árnyékcsíkkal ellátott változatát is gyártják, ami által a tetője a zsindelyfedés olyan sokat kritizált laposságát veszíti el és struktúrált, masszív külsőt kölcsönöz tetője számára. Egy másik fontos karakterisztikája ennek a zsindelytípusnak, hogy függőleges falra, “kutyaólra”, manzárd ablak oldalára, tűzfalra is szegezhető.

  • Iko StormShield öntapadó méhsejt tetőzsindely

    Teljes hátoldalán öntapadó réteggel ellátott 3 tagozatú  zsindely az IKO legújabb fejlesztésű méhsejtmintás zsindelye, SBS modifikált ragasztóval. Öntapadós, erős kivitelű zsindely, ami számtalan nagyon szép divatos és klasszikus színben kapható. Színtartó, nem fakul, nem szívja meg a nap. Egy igazi viharpajzs a házon, mint ahogy a neve is mutatja. Íves tetőkre, akár függőleges részekre is feltehető, segítségével bármilyen építészeti forma mellett biztonságos és időjárásálló tetőborítást készíthet. Ellenáll az erős szélnek, a víznek, viharnak, hónak, az a ház, amit ezzel fednek sok éven át biztonságos és szép lesz. A méhsejt minta szokatlan, de nagyon dekoratív és látványos. Könnyen és jól lehet vele dolgozni. Most bevezető áron vásárolható meg fatelepünkön. 15 év garanciával.

    Bruttó: 2290 Ft 1999 Ft / m2
  • IKO Armourshield öntapadó méhsejt zsindely

    Szélcsatornában tesztelt, időjárásbiztos, méhsejt tetőzsindelyek, melyek öntapadós hátoldallal rendelkeznek. 220 kilométer/órás szélnek kitéve sem válnak le a lemezek! Ezt a minőséget szálcsatornában tesztelt vizsgálatokkal alakították ki, így Ön biztos lehet benne, hogy az épület, amit ezzel a zsindellyel fed, viharálló tetőburkolatot kap. Teljes hátoldalán ragasztóval borított, így nem tudja felszakítani a szél, nem folyik alá a csapadékvíz, sok éven át védelmet ad. Esztétikus, modern megjelenésű, nagy színválasztékban kapható, kiváló a formatartása, így minden tetőre  illik. 20 év gyártói garanciával.

    Bruttó: 2495 Ft / m2