Hódfarkú zsindelyek

ZSINDELYEK – Hódfarkú zsindelyek

Hódfarkú Zsindelyek, alátét lemezek, OSB, szellőzők, tartozékok webáruháza végfelhasználóknak.

 • IKO Number One Biber hódfarkú (90) vörös zsindely

  A Number One Biber zsindely formája és könnyű felrakhatósága miatt nagyon népszerű és kedvelt zsindely. 5 év gyártói garanciával rendelkezik (50 % vörös és 50 % fekete granulátum mixtúrával).

  Bruttó: 1620 Ft / m2
 • IKO Superglass Biber Hódfarkú Tetőzsindely

  Hódfarkú mintázatával ez a tetőzsindely típus áll küllemében legközelebb a klasszikus tetőzethez. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy csak hagyományos stílusú épületeken mutatna jól, hiszen kiváló minősége és könnyű felrakhatósága miatt az egyik legkedveltebb IKO zsindely ma Magyarországon. Kellemes hagyományos vöröses és divatszínekben is kapható, alkalmazkodik az Ön igényeihez. A hódfarkú zsindely extrém időjárást, szelet, jegesedést is kibír, Megfelelő alászigeteléssel a hőtartó képessége is kiváló. 15 év teljeskörű garanciával!

  Bruttó: 2100 Ft 2060 Ft / m2
 • Superglass SA Bieber hódfarkú zsindely

  Az IKO Superglass SA Bieber hódfarkú zsindely, amely öntapadó és üvegfátyolos kialakítású. Különösen ajánljuk azoknak, akiknek nagy sebességű széllel, illetve a szél hajtotta esővel és kifakulással szemben ellenálló tetőfedő alapanyagot keresnek! Az IKO termékei nem véletlenül népszerűek a vásárlók körében, hiszen kiváló minőségűek. A gyártó 15 éves minőségi garanciát vállal a termékre.

  Bruttó: 2390 Ft 2190 Ft / m2
 • IKO Bibershield öntapadó hódfarkú zsindely

  Négy színben kapható (vörös, zöld, fekete és barna), teljes hátsó öntapadós felülettel rendelkező hódfarkú tetőzsindely. A Nap melegétől a ragasztós réteg aktiválódik, és teljes körű védelmet biztosít az időjárással szemben. Ha olyan zsindelyt keres, amelyik ellenáll bármilyen időjárási körülménynek, legyen az porhó vagy eső, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani az öntapadós zsindelyeket. 220 km/h-ig szélálló! 15 év garanciával.

  Bruttó: 3010 Ft 2490 Ft / m2
 • IKO Victorian hódfarkú zsindely

  Magas bitumentartalom és más IKO zsindelyeknél vastagabb üvegfátyol hordozó jellemzi a Victorian hódfarkú tetőzsindelyeket. A világ bármely szabványelvárásait magasan túlteljesítik! Rendkívül magas minősége mellett az esztétikum is fontos összetevője a Victorian zsindelyek sikerének: ez ugyanis a legszélesebb színválasztékban kapható hódfarkú zsindely. 20 év gyártói garanciával.

  Bruttó: 3440 Ft / m2