IKO bitumenes zsindely

A bitumenes zsindely (IKO zsindely) századunk leggyakrabban használt tetőfedő anyaga. Az IKO bitumenes zsindelyek kiváló minőségű tetőfedő anyagok, amelyeket széles körben alkalmaznak tetők burkolására és védelmére. A bitumenes zsindelyek egyesítik a tartósságot, a könnyű telepítést és a vonzó megjelenést, így ideális választást nyújtanak minden építkező vagy felújító számára.

Mik a bitumenes zsindely előnyei?

  • Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól.
  • Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele. Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy hagyományos tetőhöz, de egyedi szép divatos megoldásokra is alkalmas.
  • Sokkal olcsóbb és könnyebb a hagyományos pala és cserép tetőfedő anyagoknál.
  • Nagyon gyorsan lehet vele dolgozni, tartós és divatos színekben is kapható a termék.

IKO zsindely

Az IKO bitumenes zsindelyek könnyű telepítése időt és munkát takarít meg. A zsindelyek gyakran rendelkeznek speciális csatlakozó rendszerekkel és könnyen illeszthetők egymáshoz, így egyszerű és gyors módon lehet velük burkolni a tetőt. Ezáltal csökkentik a munkaerő és az idő ráfordítását, és lehetővé teszik a gyorsabb építkezést vagy felújítást.

A bitumenes zsindelyek sokféle stílusban és színben elérhetők, így lehetővé teszik a tető megjelenésének személyre szabását. Az IKO termékei kiváló esztétikai megjelenést biztosítanak, és lehetővé teszik a tető harmonizálását az épület többi részével. Az elegáns és vonzó megjelenésük emellett értékesebbé teheti az ingatlant.

IKO bitumenes zsindelyek ára

Az IKO bitumenes zsindelyek árai versenyképesek a piacon. A zsindely árak több tényezőtől függenek, mint például a tető mérete, a kiválasztott típus és a telepítési követelmények. Az IKO termékek széles választékban elérhetők, így megtalálhatók olyan árkategóriákban is, amelyek megfelelnek az egyéni költségvetésnek. A bitumenes zsindely árak sok esetben az általuk nyújtott tartósság és minőség alapján kifejezetten előnyösek.

Cégünk a tekintélyes múltra visszatekintő, Magyarországon piacvezető Belgiumi IKO termékeit forgalmazza, akik mára a tetőzsindelyek szakértőivé váltak. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az ön igényeit maximálisan kielégítsük, mind formavilág, mind minőség tekintetében. Minden tetőzsindely termék megfelel a Magyar Szabványnak és CE minősítéssel is rendelkezik, ezzel biztosítva önnek a lehető legjobb ár/érték arányt.

Ha a termék alá hajópadlót vagy OSB-t keres, nálunk ezeket is megtalálja, természetesen magas minőségben és kedvező áron. Amennyiben pedig segítségre van szüksége a felrakáshoz, hívja segítségül felrakási útmutatónkat!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva