Thermowood kőris teraszburkolatok és szerkezet fák

1–8 termék, összesen 11 db

A Thermowood eljárás egy innovatív hőkezelési módszer, amely során a faanyagot magas hőmérsékleten kezelik, így megnövelve a fa tartósságát és ellenálló képességét a környezeti hatásokkal szemben. Ennek eredményeként a kőris teraszburkolatok és szerkezetek hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek és a különböző rovaroknak. Válasszon kínálatunkból!

Thermowood kőris, mint teraszburkolat

A Thermowood kőris teraszburkolatok kiváló választást jelentenek, ha egy tartós, esztétikus és természetes megjelenésű teraszt szeretne kialakítani. A Thermowood eljárás során a kőris faanyagot magas hőmérsékleten kezelik, ami megnöveli a fa tartósságát és ellenálló képességét a nedvesség, rovarok és időjárás viszontagságaival szemben. Ennek következtében a Thermowood kőris teraszburkolat hosszú élettartammal rendelkezik, és alig igényel karbantartást.

Ezenkívül a Thermowood kőris faanyag melegen színben pompázik, és természetes textúrájával bármilyen környezetben kiválóan mutat. Ezáltal a teraszán vagy udvarán egyedülálló megjelenést teremthet, és élvezheti a faanyag természetes szépségét. Ne habozzon, válassza a Thermowood kőris teraszburkolatot, hogy teraszát emelje ki és teremtsen egy olyan helyet, ahol a család és a barátok szívesen időznek. Tegye most meg az első lépést az álmai terasza felé!

Themowood eljárás és előnyei

Az eljárás három részből áll. Első körben fűtik/szárítják az anyagot, aminek hatására 0%-ra csökken a fa nedvességtartalma. Ezután jöhet a thermo kezelés amikor felmelegítik a fát, míg utolsó lépésben hűtik/akklimatizálják. Az így kapott faanyag előnyei: hővezetőképessége csökken, tartóssága nagymértékben nő, hasadó ereje csökken, magas víz ellenállóság, fokozott felület keménység míg nedvesség tartalom csökkenés, illetve színe egységes. Az eljárás minden szakasza környezetbarát, mert vegyianyag nem kerül a fába így gyermeke nyugodtan játszhat a teraszon vagy a nappali padlón.

Miért válasszon minket?

Válassza ki nálunk Thermowood kőris teraszburkolatait. Velünk nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Nagy valásztékú fenyő fűrészáruinkkal egy életen át tartós lesz otthona. A fa már régóta nyújt védelmet és otthont az ember számára. Érezze a természet közelségét és hagyja, hogy mindenki az Ön otthonában gyönyörködjön.

Mit csinálhat megmaradt faanyagaiból?

Egy építkezés esetében mindig számolhatunk megmaradt, feleslegesnek tűnő alapanyagokkal. Mit tud tehát kezdeni megmaradt anyagokkal? A fa érték, így megfelelő tárolás mellett (esővédett, nedvesség ne érje közvetlenül a léceket és egymástól legyenek elég távol, hogy tudjanak szellőzni) még sokáig felhasználható. Thermowood kőrisből akár gyönyörű magaságyást is készíthet vagy komposztot, de kiváló anyag stégnek, kishídnak, szaunához, medencék és tavak szegélyezéséhez.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva