Teraszburkolat kiegészítők - csavarok, klipszek és szintezők

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Teraszburkolat csavar, klipsz és szintező – ez a három kiegészítő biztosan kelleni fog, ha új terasz építésébe fog. Egy építkezéshez nemcsak nagy méretű faanyag, tégla kell, hanem számos kisebb alapanyag és kiegészítő elem szükséges. Különböző helyiségekhez, terekhez számos kisebb kiegészítő elem dukál, amire elsőre talán nem is gondolunk. Ilyenek a teraszburkolat estében például a csavarok, klipszek és szintézők is. Hogy megfelelően helyén maradjon teraszburkolatunk a rögzítést csavarokkal vagy klipszekkel tudjuk megoldani.

A minőségi teraszburkolat kiegészítők elengedhetetlenek, ha azt szeretnénk, hogy a drága pénzért vásárolt teraszburkolat sokáig szép is maradjon.

Teraszburkolat kiegészítő kisokos

Kínálatunkban megtalálható horgonyzott csavar illetve A2-es és C1-es rozsdamentes csavar. Ezek a teraszburkolat lefogó kiegészítők belesimulnak a fába így adva egy biztos, erős védelmet a burkolat biztosítására. A teraszlefogó klipszek a csavaroknál esztétikusabb látványt nyújtanak és mivel nem fúródik bele a faanyagba így hosszabb távon maradhat burkolata ép és időtálló az időjárási viszontagságokkal szemben. Teraszburkolat szintézőink az egyenetlen felületekhez nyújt professzionális megoldást ugyanis elhelyezésével a szintéző láb megakadályozza az anyag billegését. A balesetvédelem mellet természetesen a burkolat élettartamát is növeli. Szintézőink számos méretben kaphatóak!

Miért válasszon minket?

Válassza ki nálunk teraszburkolat kiegészítőit. Velünk nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Keresse fel kollegáinkat bátran mielőtt megrendelné termékeit és tegyük együtt ingatlanát otthonná! Nagy választékú csavar és klipsz kínálatunkban biztosan megtalálja az otthonának megfelelőt!

Teraszburkolat klipszek

A teraszburkolat klipszek előnye, hogy gazdaságosak és tartósak, mivel egy klipsz két szálat tart, így 16-18 db/ m2-a javasolt mennyiség. A teraszburkolat klipszek használatával a faburkolat lécei sokkal stabilabban rögzíthetők, mint felülről csavarozással. A klipsz használata azért is előnyösebb, mert a csavar furatánál az anyag meggyengül az időjárás hatása során, míg a klipsz észrevétlenül, és az anyag roncsolása nélkül rögzít.

Teraszburkolat szintező láb

Profi megoldás egyenetlen felületekhez: a teraszburkolat műanyag szintező láb megakadályozza, hogy a burkolat billegjen, hiszen ez nem csak veszélyes, a burkolatot is hamar tönkre teszi. A szintező valódi és pofonegyszerű megoldást kínál erre a problémára, ami a teraszburkolat élettartamát és stabilitását is megnöveli.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva