Teraszburkolat kiegészítők - csavarok, klipszek és szintezők

A minőségi teraszburkolat kiegészítők elengedhetetlenek, ha azt szeretnénk, hogy a drága pénzért vásárolt teraszburkolat sokáig szép is maradjon.

A rozsdamentes csavarok és klipszek, valamint a gazdag olajok garantálják, hogy a burkolat sokáig mutatós marad.
A teraszlefogató klipszek a csavaroknál esztétikusabb és tartósabb megoldást kínálnak, mivel nem teszik sebezhetővé a fát az időjárással szemben, vagyis nem a burkolat faanyagába fúródnak. Mutatós, tartós, minőségi megoldás azoknak, akik tudják, hogy az ördög a részletekben lakik.

 • Teraszburkolat lefogató csavarok rozsdamentes és horganyzott

  Németországból származó, magas minőségű teraszburkolat lefogató csavarok, melyek tökéletesen belesimulnak a fa vonalába, így erős, tartós és esztétikus megoldást kínálnak a teraszburkolat rögzítésére sok éven át.

  Bruttó: 12 Ft / db-tól
 • Terasz lefogató klipsz Profix 2

  Thermowood borovi fenyő 26×117 mm teraszburkolathoz való műanyag lefogató klipsz.

  Bruttó: 60 Ft / db
 • Terasz lefogató klipszek

  A lefogató klipsz előnye, hogy gazdaságos és tartós, mivel egy klipsz két szálat tart, így 16-18 db/ m2-a javasolt mennyiség. Terasz lefogató klipszek használatával a faburkolat lécei sokkal stabilabban rögzíthetők, mint felülről csavarozással. A klipsz használata azért is előnyösebb, mert a csavar furatánál az anyag meggyengül az időjárás hatása során, míg a klipsz észrevétlenül, és az anyag roncsolása nélkül rögzít. Csak mérsékelt égövi faanyagokhoz használjuk, a trópusi fákhoz ne, mivel nincs évgyűrűs szerkezetük, így kevéssé rugalmasak.

  Bruttó: 68 Ft145 Ft / db
 • Teraszburkolat műanyag szintező láb

  Profi megoldás egyenetlen felületekhez: a teraszburkolat műanyag szintező láb megakadályozza, hogy a burkolat billegjen, hiszen ez nem csak veszélyes, a burkolatot is hamar tönkre teszi. A szintező valódi és pofonegyszerű megoldást kínál erre a problémára, ami a teraszburkolat élettartamát és stabilitását is megnöveli.

  Bruttó: 990 Ft2390 Ft / db
 • Lefogató rozsdamentes klipsz Thermowood kőris fához

  Egy ilyen kis alkatrészen nagyon sok múlik! PMA és Rombusz profilokhoz használható rozsdamentes lefogató klipsz. Ezzel lesz teljes és profi a burkolat, hiszen a fa átfúrása, roncsolása nélkül fogja tartani, sokkal kevesebb csavarral. Ne barkácsoljon és fúrja meg az anyagot, ha nem szükséges! Ezt a formatervezett speciális klipszet használja!

  Bruttó: 155 Ft / db