Quick Deck® – Thermowood klikkes teraszburkolatok

1–8 termék, összesen 9 db

A Thermowood teraszburkolat roppant, hatékony és népszerű teraszburkolatfajták közé tartozik. Olyan helyen kínál megoldást, ahol nem megoldható a csavarozás vagy esetleg rövidebb, átmeneti időre szeretné csak feltenni teraszburkolatát. Mivel egy mobil szerkezetről van szó így roppant egyszerű felszedni és leszedni, illetve takarítani. Népszerűsége talán azért is töretlen, mert mivel nem érintkezik a talajjal így sokkal időtálóbb és nem kell a lerakáshoz külön szakembert hívni és egyéb költségeket felszámolni.

Akár családtagjaival közösen is letudják rakni így dolgozni vele szinte játék. Lerakásának formája csak az ember kreativitásán múlik. Németországban és Ausztriában már régóta az otthonok alapelemei. A Thermowood klikkes teraszburkolatokat kétféle szélességben és kétfajta műanyag alappal kínáljuk. Külön késre keféljük is faalapanyagait!

Miért jó, ha a kőrisből készült teraszburkolatot választod? 

Thermowood kőris Quick Deck Mozaik teraszburkolat olyan teraszokra kínál megoldást ahová nem szeretnének szerkezet fát csavarozni vagy ideiglenes burkolatra van szükség. A kőris egy mechanikailag kiváló fafajta, kemény, kompakt és közepesen tartós. A felülete könnyen kezelhető, homogén és világos szemcséi szépen jelennek meg.

Ez a mobil teraszburkolat nagyon könnyen fektethető és felszedhető így takarítani, javítani is egyszerű. Gyönyörű erezete a kőrisfának, tartóssága a hőkezelésnek és a Quick Deck praktikuma miatt talán versenytárs nélküli a terasz burkolat piacon. További előnyei, hogy nincs lerakási költség, nincs párnafa költség, nincs lefogató kapocs költség.

A klikkes fa terasz burkolat két fajta műanyag alappal és két fajta szélességben készül. A műanyag aljzat további előnyöket szolgál, ugyanis a fa nem érintkezik közvetlen a talajjal, így sokkal időállóbb lesz teraszunk.

Thermowood eljárás és előnyei

Az eljárás három részből áll. Első körben fűtik/szárítják az anyagot, aminek hatására 0% csökken a fa nedvességtartalma. Ezután jöhet a thermo kezelés amikor felmelegítik a fát, míg utolsó lépésben hűtik/akklimatizálják. Az így kapott faanyag előnyei: hővezetőképessége csökken, tartóssága nagymértékben nő, hasadó ereje csökken, magas víz ellenállóság, fokozott felület keménység míg nedvesség tartalom csökkenés, illetve színe egységes. Az eljárás minden szakasza környezetbarát, mert vegyianyag nem kerül a fába így gyermeke nyugodtan játszhat a teraszon vagy a nappali padlón.

Miért válasszon minket?

Válassza ki nálunk Thermowood teraszburkolatait. Velünk nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Nagy valásztékú fenyő fűrészáruinkkal egy életen át tartós lesz otthona. A fa már régóta nyújt védelmet és otthont az ember számára. Érezze a természet közelségét és hagyja, hogy mindenki az Ön otthonában gyönyörködjön.

Thermowood klikkes fenyő teraszburkolatok 

A Thermowood Quick Deck teraszburkolatok pattinthatók és remek választást jelentenek. Az alapanyaguk hőkezelt fenyő, amelyet igény szerint kefézhetünk. A klikkes teraszburkolatok felrakásának módja szinte csak a képzeletünktől függ, könnyen és gyorsan telepíthetők. Ideális megoldás, ha nem szeretnénk sok időt és energiát fordítani a burkolásra. A sima felület előnyösebb, mint a mikrobordázott, mivel a sima felület strapabíróbb és kevésbé csúszik.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva