Natúr (nem hőkezelt) vörösfenyő teraszburkolatok és szerkezet fák

1–8 termék, összesen 9 db

A vörösfenyő teraszburkolat strapabíró és hosszú évekig gyönyörködhet benne. A vörösfenyő, mint teraszburkolatra alkalmas faféle talán a legnépszerűbb és legrégebb óta használt a piacon. A vörösfenyő meleg, arany színével és egyedülálló szálmintázatával egyfajta eleganciát kölcsönöz a teraszburkolatokhoz és építéshez felhasznált szerkezet fákhoz. Válasszon kínálatunkból!

Vörösfenyő teraszburkolat, az időtálló szépség

A vörösfenyő kivételes ellenállást mutat a vízzel és a korhadással szemben, így ideális választás kültéri projektekhez. A magas gyantatartalom védőpajzsot nyújt a nedvesség ellen, megakadályozza a rothadást és hosszú élettartamot biztosít. Más puhasággal rendelkező fákkal összehasonlítva a vörösfenyő kevesebb karbantartást igényel és kevésbé érzékeny a hőmérséklet- vagy páratartalom-változásokra. A sűrű, szoros szerkezete pedig kiváló kopásállóságot eredményez, így tökéletes választás forgalmas területeken vagy erősen igénybevett felületeken. Nálunk kiemelkedő szerkezet fa árak érhetők el!

Miért jó fával dolgozni?

A fát már évezredek óta használják különböző célokra köztük építkezésekhez is hiszen nagy teherbíró képessége mellett remek hőszigetelő, hangszigetelő és páravédelme is jó. A fából készült építőanyagok természetes anyagok így ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük.

Miért válasszon minket?

Válassza ki nálunk vörösfenyő teraszburkolatait. Velünk nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Kérésre alapanyagait gyaluljuk és impregnáljuk. Több méretben kapható méretek! Nagy valásztékú fenyő fűrészáruinkkal egy életen át tartós lesz otthona. A fa már régóta nyújt védelmet és otthont az ember számára. Érezze a természet közelségét és hagyja, hogy mindenki az Ön otthonában gyönyörködjön.

Vörösfenyő teraszburkolat A és B minőségben 

A vörösfenyő egyértelműen a legnépszerűbb választás terasz- és teraszburkolatokhoz. Az általunk forgalmazott teraszdeszkák méretei: 24-27 mm vastag és 142 vagy 144, 145 mm szélesek és A és B minőségben is kaphatók. Az ajánlott páratartalom 14-22%. A teraszdeszkák általában csúszásgátló hornyokkal vannak ellátva, így nedves időben vagy medence közelében is biztonságosak. Az olajkezelés pedig megvédi a teraszt a nedvesség és az UV-sugarak káros hatásaitól.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva