Teraszburkolatok

Teraszburkolatok fából – natúr és Thermowood eljárással készült különleges minőségben. Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben.

Profi és egyenletes hőkezeléses eljárással ezek a teraszburkolatok, kültéri faanyagok egységes és homogén színezetet kaptak. Ha nem lenne egységes a szín, az gyanúra adhat okot, hogy nem eredeti Thermowood, hanem csak utánzat, mely korántsem rendelkezik olyan jó kültéri tulajdonságokkal – sajnos láttunk hamisítványokat máshol.

Megfordítható, így különösen megéri az árát! Fontos ismertetőjel, hogy Thermowood teraszburkolatok úgy lettek profilírozva, hogy mindkét oldalukon használhatók, így ha évekkel később esetleg már megkopott, csak felszedjük és megfordítva visszarakjuk.

Fontos a teraszburkolat használati és lerakási útmutató betartása, hogy sok éven át gyönyörködhessünk a nemes faanyag szépségében, ami méltó otthonunkhoz.

Bővebben a teraszburkolatokról:

Mi az előnye a Thermowood eljárásnak a teraszburkolatnál?

Jól bírja a kültéri terhelést, vízlepergető tulajdonságú, így télen-nyáron, esőben, napsütésben egyaránt esztétikus és tartós minőséget képvisel az Ön házában. Természetesen fedett térben is kiváló. Nem igényel tehát további festést, felületkezelést, lakkozást, mivel már maga a hőkezelt anyag az, ami ellenálló. Ápolhatjuk olajjal, de ezt csak a lerakás után akár csak hónapok múlva ajánlhatjuk, mivel új állapotában már kifogástalanul szép és tartós. Olajozással akár évek múlva is ragyogóvá tehetjük, nem úgy, mint a vegyileg kezelt, vagy műanyag teraszburkolatot. Éljen természetesen!
Környezetbarát megoldás – Észak Amerikából vagy Skandináviából importált faanyag, ami környezetvédelmi szempontból is kifogástalan, hiszen kizárólag újratelepített erdőkből származik, nem károsítjuk kivágásával a természetes erdőkészleteket.
Szakszerű és pontos kiszolgálással, kedvező árakkal várjuk Önt, segítünk eligazodni és választani a teraszburkolatok világában!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva