Teraszburkolatok

Kültéri teraszburkolatok fából – natúr és Thermowood eljárással készült különleges minőségben. Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben.

Profi és egyenletes hőkezeléses eljárással ezek a teraszburkolatok, kültéri faanyagok egységes és homogén színezetet kaptak. Ha nem lenne egységes a szín, az gyanúra adhat okot, hogy nem eredeti Thermowood, hanem csak utánzat, mely korántsem rendelkezik olyan jó kültéri teraszburkolat tulajdonságokkal – sajnos láttunk hamisítványokat máshol.

Megfordítható, így különösen megéri az árát! Fontos ismertetőjel, hogy a Thermowood fa teraszburkolatok úgy lettek profilírozva, hogy mindkét oldalukon használhatók, így ha évekkel később esetleg már megkopott, csak felszedjük és megfordítva visszarakjuk.

Fontos a teraszburkolat használati és lerakási útmutató betartása, hogy sok éven át gyönyörködhessünk a nemes faanyag szépségében, ami méltó otthonunkhoz.

Mi az előnye a Thermowood eljárásnak a teraszburkolatnál?

Jól bírja a kültéri terhelést, vízlepergető tulajdonságú, így télen-nyáron, esőben, napsütésben egyaránt esztétikus és tartós minőséget képvisel az Ön házában. Természetesen fedett térben is kiváló. Nem igényel tehát további festést, felületkezelést, lakkozást, mivel már maga a hőkezelt anyag az, ami ellenálló. Ápolhatjuk olajjal, de ezt csak a lerakás után akár csak hónapok múlva ajánlhatjuk, mivel új állapotában már kifogástalanul szép és tartós. Olajozással akár évek múlva is ragyogóvá tehetjük, nem úgy, mint a vegyileg kezelt, vagy műanyag teraszburkolatot.

Éljen természetesen! Környezetbarát megoldás – Észak Amerikából vagy Skandináviából importált faanyag, ami környezetvédelmi szempontból is kifogástalan, hiszen kizárólag újratelepített erdőkből származik, nem károsítjuk kivágásával a természetes erdő készleteket.

Szakszerű és pontos kiszolgálással, kedvező árakkal várjuk Önt, segítünk eligazodni és választani a teraszburkolatok világában!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva