Szigetelő anyagok, fóliák

A Szigetelő anyagok, fóliák megfelelő hő- és nedvesség szigetelés a korszerű építkezés egyik legfontosabb része.

Sok energiát meg lehet spórolni egy jól szigetelt tetővel, födémmel, ami nem csak a ház fűtésszámlán. Hosszú távon az épület gazdaságosabb fenntartásán, az élhetőségén is sokat javít. Érdemes a jó hőszigetelésre, víz és párazárásra az építés, vagy felújítás során gondolni. Utólagosan nehezebb csak a szigetelést megoldani.
Többféle vastagságú és alapanyagú szigetelőanyag és alátétfólia kapható tetőre, födémre, így minden helyre meg lehet találni az oda illőt.

További részletek a szigetelő anyagokról

Ha a környezetvédelmet és az energiatakarékosságot vesszük szemügyre a szigetelő anyagok és fóliák szerepe mindenképpen kimagasló, viszonylag rövid idő alatt képesek behozni az árukat. Fatelepünkön arra törekszünk, hogy Ön mindent egy helyen találjon meg, ami a korszerű kivitelezéshez, építkezéshez kell, így a szigetelő anyagokat, fóliákat is, ne csak a faanyagokat és tetőanyagokat.
Védje épülő házát a hőveszteség és a nedvesség ellen üveggyapot szigeteléssel, tetővédő fóliákkal a beszivárgó csapadék és a lecsapódó pára ellen. Ehhez a szigetelőanyagok és alátétfóliák nagy választékát megtalálja fatelepünkön!

 • Knauf NatuRoll Pro 039 50/100 mm üveggyapot tekercs

  Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált Knauf hő- és hangszigetelő üveggyapot tekercs. Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk. Az üveggyapot szigetelés tekercs biztonságos, nem porzik, tűzálló és a felrakása és a szállítása is könnyű. Remek választás, ha tartós szigetelést keres.

  Bruttó: 840 Ft / m2
 • Knauf MPN Plus 037 táblás ásványgyapot – 5 cm

  A Knauf MPN Plus 037 ásványgyapot hőszigetelő tábla csendet és meleget varázsol abba az épületbe, ahová szánják. Az MPN Plus 037 többfunkciós, rugalmas, erős, teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofóbizált) és környezetbarát. ECOSE kötőanyagú ásványgyapot, amely ellenáll a tűznek, elnyeli a hangokat és hosszú éveken át azonos minőségben védi a házat, szigeteli a falakat, a tetőteret.

  Bruttó: 595 Ft / m2
 • Knauf MPN Plus 037 táblás ásványgyapot – 10 cm

  A Knauf Nobasil kőzetgyapot hőszigetelő tábla csendet és meleget varázsol abba az épületbe, ahová szánják. Műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült tábla, amely ellenáll a tűznek, elnyeli a hangokat és hosszú éveken át azonos minőségben védi a házat, szigeteli a falakat, a tetőteret. Nálunk akciós szigetelőanyagokat is talál!

  Bruttó: 1190 Ft / m2
 • Silverflex 100 tetőfólia

  Mérsékelten hővisszaverő felületű, normál hőterhelésre készült Isoflex Soft tető alátétfólia. 20° hajlásszög feletti tetőknél szabadon belógatva szigetel. Nem ereszti át a párát, védi a házat a nedvesség és az időjárás hatásaitól.

  Bruttó: 95 Ft / m2
 • Silver Classic szőtt polipropilén párazáró alátétfólia

  Silver Classic Párazáró alátétfólia tetőkre, amely kis önsúlyú, tartós és szakadásmentes. Műanyag erősített szövet borítású, növelt szakítószilárdsággal, nem ereszti át a párát, védi a házat a nedvesség és az időjárás hatásaitól.

  Bruttó: 130 Ft / m2
 • Isoflex ALU-PZ metallizált párazáró fólia

  Isoflex Soft Alu-PZ metallizált párazáró fólia tetőkre, amely kis önsúlyú, tartós, és szakadásmentes. Műanyag szövet fémfólia borítással, mely tökéletes zárást biztosít, épp ezért gondosan kialakított levegőztetett és szárított rést kell számára hagyni a tető szigetelőanyaga alatt. Belső párazárásra alkalmas az illesztékek leragasztásával.

  Bruttó: 130 Ft / m2
 • Reflex 90 metallizált párazáró alátétfólia

  A Barrier Reflex 90 párazáró, alumínium bevonattal megerősített polietilén alátétfólia, amely tökéletes védelmet nyújt a külső, belső nedvesség és szél ellen. Valamennyi típusú tetőszerkezetre és falra használható, hővisszaverő tulajdonsággal bír. Alkalmazása egyszerű, tartós és könnyű.

  Bruttó: 190 Ft / m2
 • Thermo-Green 1500 páraáteresztő tetőfólia

  Thermo-Green 1500 páraáteresztő tetőfólia, mely tartós alátétrétegként használható: megakadályozza az eső, hó, visszafolyó csapadékvíz beszivárgását, védi a tetőteret. A fóliát a nyomtatott oldalával felfelé kell felhelyezni és legalább 15 centiméteres átlapolást kell alkalmazni. Ahol fokozott beázástól, vízbehatolástól lehet tartani, ott dupla rétegben is használható. Rögzítése tűzéssel történik, de ügyeljen rá, hogy a tűzési felületet utólagosan ragasztószalaggal fedje be. A Thermo Green fólia önálló fedésre nem alkalmas, mindig a héjalás alá kell, hogy kerüljön. A hőszigetelésre használt anyag közvetlenül érintkezhet a páraáteresztő tetőfóliával. Használatával tartós vízszigetelő védelmet ad az épület tetőzetének, ám a páraáteresztő képessége miatt mégsem fog befülledni.

  Bruttó: 190 Ft / m2
 • Mastermax 3 ECO páraáteresztő alátétfólia

  A Mastermax 3 ECO Páraáteresztő Alátétfólia tető héjalása alá beszivárgó nedvesség és hó elleni védelemre szolgál. Kiváló hőszigetelő, takarékos megoldás. Az eresszel párhuzamos fektetése javasolt, fordítsuk a fedés felé a nyomott oldalát közvetlenül a hőszigetelésre fektetve. Szerkezete hármas rétegzésű: két nem szövött anyagú műanyag között egy víz és párazáró réteg. Beszivárgó nedvesség és hó elleni védelem.

  Bruttó: 210 Ft / m2
 • Solflex lélegző tetőfólia

  Ez a hőszigetelő, hővisszaverő  fólia a napsugarak 92 %-át visszaverve biztosítja a tető megfelelő hőszigetelését bármilyen évszakban. Páraáteresztő képességének hála a pára távozik a tetőtérből, kívülről viszont vízlepergető az anyag, így szigetelőanyaga nem szenved majd károkat az időjárás viszontagságai miatt. Beépítése egyszerű: a fóliát átfedéssel helyezze a szarufák külső síkjára. Figyeljen arra, hogy a hővisszaverő felület (a fényes) a tetőhéjazat felé kerüljön! Rögzítése szöggel, takaróléccel történhet.

  Bruttó: 420 Ft / m2
 • Alumínium ragasztószalag

  Alumínium ragasztószalag hő- és párazáró anyagok szigetelőanyagok ragasztásához, maszkolásához, illesztéséhez és szegélyéhez, segíti a tökéletes hővisszaverést és párazárást. Erős, jól tapad és könnyű vele bánni.

  Bruttó: 925 Ft / db