Szigetelő anyagok, fóliák

A Szigetelő anyagok, fóliák megfelelő hő- és nedvesség szigetelés a korszerű építkezés egyik legfontosabb része.

Sok energiát meg lehet spórolni egy jól szigetelt tetővel, födémmel, ami nem csak a ház fűtésszámlán. Hosszú távon az épület gazdaságosabb fenntartásán, az élhetőségén is sokat javít. Érdemes a jó hőszigetelésre, víz és párazárásra az építés, vagy felújítás során gondolni. Utólagosan nehezebb csak a szigetelést megoldani.
Többféle vastagságú és alapanyagú szigetelőanyag és alátétfólia kapható tetőre, födémre, így minden helyre meg lehet találni az oda illőt.

További részletek a szigetelő anyagokról

Ha a környezetvédelmet és az energiatakarékosságot vesszük szemügyre a szigetelő anyagok és fóliák szerepe mindenképpen kimagasló, viszonylag rövid idő alatt képesek behozni az árukat. Fatelepünkön arra törekszünk, hogy Ön mindent egy helyen találjon meg, ami a korszerű kivitelezéshez, építkezéshez kell, így a szigetelő anyagokat, fóliákat is, ne csak a faanyagokat és tetőanyagokat.
Védje épülő házát a hőveszteség és a nedvesség ellen üveggyapot szigeteléssel, tetővédő fóliákkal a beszivárgó csapadék és a lecsapódó pára ellen. Ehhez a szigetelőanyagok és alátétfóliák nagy választékát megtalálja fatelepünkön!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva