Szigetelő anyagok, fóliák

A Szigetelő anyagok, fóliák megfelelő hő- és nedvesség szigetelés a korszerű építkezés egyik legfontosabb része.

Sok energiát meg lehet spórolni egy jól szigetelt tetővel, födémmel, ami nem csak a ház fűtésszámlán. Hosszú távon az épület gazdaságosabb fenntartásán, az élhetőségén is sokat javít. Érdemes a jó hőszigetelésre, víz és párazárásra az építés, vagy felújítás során gondolni. Utólagosan nehezebb csak a szigetelést megoldani.
Többféle vastagságú és alapanyagú szigetelőanyag és alátétfólia kapható tetőre, födémre, így minden helyre meg lehet találni az oda illőt.

További részletek a szigetelő anyagokról

Ha a környezetvédelmet és az energiatakarékosságot vesszük szemügyre a szigetelő anyagok és fóliák szerepe mindenképpen kimagasló, viszonylag rövid idő alatt képesek behozni az árukat. Fatelepünkön arra törekszünk, hogy Ön mindent egy helyen találjon meg, ami a korszerű kivitelezéshez, építkezéshez kell, így a szigetelő anyagokat, fóliákat is, ne csak a faanyagokat és tetőanyagokat.
Védje épülő házát a hőveszteség és a nedvesség ellen üveggyapot szigeteléssel, tetővédő fóliákkal a beszivárgó csapadék és a lecsapódó pára ellen. Ehhez a szigetelőanyagok és alátétfóliák nagy választékát megtalálja fatelepünkön!

 • Knauf NatuRoll Pro 039 50/100 mm üveggyapot tekercs

  Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált Knauf hő- és hangszigetelő üveggyapot tekercs. Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk.
  Üveggyapot szigetelés tekercs biztonságos, nem porzik, tűzálló és a felrakása és a szállítása is könnyű. Remek választás, ha tartós szigetelést keres.
  Tűzvédelmi osztály: A1

  Bruttó: 840 Ft / m2
 • Knauf Classic 039 50mm üveggyapot tekercs

  Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált Knauf üveggyapot hő- és hangszigetelő tekercs. Elsősorban fa szerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk.

  Tűzvédelmi osztály: A1

  Bruttó: 315 Ft / m2
 • Knauf Classic 039 100mm üveggyapot tekercs

  Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált Knauf üveggyapot hő- és hangszigetelő tekercs. Elsősorban fa szerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk.

  Tűzvédelmi osztály: A1

  Bruttó: 630 Ft / m2
 • Fact Plus 039 50 mm ásványgyapot szigetelés

  Fact Plus 039 50mm ásványgyapot szigetelés magas tetőkhöz, válaszfalakhoz és vázszerkezetekhez.

  Bruttó: 400 Ft / m2
 • Fact Plus 039 100 mm ásványgyapot szigetelés

  Fact Plus 039 100mm ásványgyapot szigetelés magas tetőkhöz, válaszfalakhoz és vázszerkezetekhez.

  Bruttó: 800 Ft / m2
 • Knauf Nobasil MPN 50mm Táblás Kőzetgyapot

  A Knauf Nobasil kőzetgyapot hőszigetelő tábla csendet és meleget varázsol abba az épületbe, ahová szánják. Műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült tábla, amely ellenáll a tűznek, elnyeli a hangokat és hosszú éveken át azonos minőségben védi a házat, szigeteli a falakat, a tetőteret.

  Bruttó: 485 Ft / m2
 • Knauf Nobasil MPN 100mm Táblás Kőzetgyapot

  A Knauf Nobasil kőzetgyapot hőszigetelő tábla csendet és meleget varázsol abba az épületbe, ahová szánják. Műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült tábla, amely ellenáll a tűznek, elnyeli a hangokat és hosszú éveken át azonos minőségben védi a házat, szigeteli a falakat, a tetőteret. Nálunk akciós szigetelőanyagokat is talál!

  Bruttó: 970 Ft / m2
 • Knauf Alukasírozott TI 312 Üveggyapot

  Spóroljon azonnal a rezsiszámlán és fektessen szigetelést a padlástérre!  Erre egy kiváló és gyorsan felrakható megoldás, az egyik oldalán alumínium/nátronpapír párafékező kasírozással ellátott hő- és hangszigetelő Knauf TI 312 üveggyapot.

  Bruttó: 970 Ft / m2
 • Silverflex 100 tetőfólia

  Mérsékelten hővisszaverő felületű, normál hőterhelésre készült Isoflex Soft tető alátétfólia. 20° hajlásszög feletti tetőknél szabadon belógatva szigetel. Nem ereszti át a párát, védi a házat a nedvesség és az időjárás hatásaitól.

  Bruttó: 95 Ft / m2
 • Silver Classic szőtt polipropilén párazáró alátétfólia

  Silver Classic Párazáró alátétfólia tetőkre, amely kis önsúlyú, tartós és szakadásmentes. Műanyag erősített szövet borítású, növelt szakítószilárdsággal, nem ereszti át a párát, védi a házat a nedvesség és az időjárás hatásaitól.

  Bruttó: 130 Ft / m2
 • Isoflex ALU-PZ metallizált párazáró fólia

  Isoflex Soft Alu-PZ metallizált párazáró fólia tetőkre, amely kis önsúlyú, tartós, és szakadásmentes. Műanyag szövet fémfólia borítással, mely tökéletes zárást biztosít, épp ezért gondosan kialakított levegőztetett és szárított rést kell számára hagyni a tető szigetelőanyaga alatt. Belső párazárásra alkalmas az illesztékek leragasztásával.

  Bruttó: 130 Ft / m2
 • Alukraft alutükrös párazáró fólia

  Az Alukraft alutükrös párazáró fólia anyaga speciális nátronpapír, alumínium réteggel és hálós erősítéssel. Meleg, párás helyek ideális szigetelőanyaga, így szaunákhoz is ezt javasoljuk. A nedvességet és a hőveszteséget csökkenti, jó párazáró.  Nálunk mindent megtalál egy tökéletes szaunaépítéshez.

  Bruttó: 180 Ft / m2
 • Reflex 90 metallizált párazáró alátétfólia

  A Barrier Reflex 90 párazáró, alumínium bevonattal megerősített polietilén alátétfólia, amely tökéletes védelmet nyújt a külső, belső nedvesség és szél ellen. Valamennyi típusú tetőszerkezetre és falra használható, hővisszaverő tulajdonsággal bír. Alkalmazása egyszerű, tartós és könnyű.

  Bruttó: 190 Ft / m2
 • Thermo-Green 1500 páraáteresztő tetőfólia

  Thermo-Green 1500 páraáteresztő tetőfólia, mely tartós alátétrétegként használható: megakadályozza az eső, hó, visszafolyó csapadékvíz beszivárgását, védi a tetőteret. A fóliát a nyomtatott oldalával lefelé kell felhelyezni és legalább 15 centiméteres átlapolást kell alkalmazni. Ahol fokozott beázástól, vízbehatolástól lehet tartani, ott dupla rétegben is használható. Rögzítése tűzéssel történik, de ügyeljen rá, hogy a tűzési felületet utólagosan ragasztószalaggal fedje be. A Thermo Green fólia önálló fedésre nem alkalmas, mindig a héjalás alá kell, hogy kerüljön. A hőszigetelésre használt anyag közvetlenül érintkezhet a páraáteresztő tetőfóliával. Használatával tartós vízszigetelő védelmet ad az épület tetőzetének, ám a páraáteresztő képessége miatt mégsem fog befülledni.

  Bruttó: 190 Ft / m2
 • Mastermax 3 ECO páraáteresztő alátétfólia

  A Mastermax 3 ECO Páraáteresztő Alátétfólia tető héjalása alá beszivárgó nedvesség és hó elleni védelemre szolgál. Kiváló hőszigetelő, takarékos megoldás. Az eresszel párhuzamos fektetése javasolt, fordítsuk a fedés felé a nyomott oldalát közvetlenül a hőszigetelésre fektetve. Szerkezete hármas rétegzésű: két nem szövött anyagú műanyag között egy víz és párazáró réteg. Beszivárgó nedvesség és hó elleni védelem.

  Bruttó: 210 Ft / m2
 • Solflex lélegző tetőfólia

  Ez a hőszigetelő, hővisszaverő  fólia a napsugarak 92 %-át visszaverve biztosítja a tető megfelelő hőszigetelését bármilyen évszakban. Páraáteresztő képességének hála a pára távozik a tetőtérből, kívülről viszont vízlepergető az anyag, így szigetelőanyaga nem szenved majd károkat az időjárás viszontagságai miatt. Beépítése egyszerű: a fóliát átfedéssel helyezze a szarufák külső síkjára. Figyeljen arra, hogy a hővisszaverő felület (a fényes) a tetőhéjazat felé kerüljön! Rögzítése szöggel, takaróléccel történhet.

  Bruttó: 420 Ft / m2
 • Alumínium ragasztószalag

  Alumínium ragasztószalag hő- és párazáró anyagok szigetelőanyagok ragasztásához, maszkolásához, illesztéséhez és szegélyéhez, segíti a tökéletes hővisszaverést és párazárást. Erős, jól tapad és könnyű vele bánni.

  Bruttó: 925 Ft / db