Zsetonos/Közületi szauna vezérlések

Zsetonos szauna vezérlések, melyekkel egyszerűen és pontosan tudja közösségi szaunáját üzemeltetni, nyomon tudja követni a használat mennyiségét, a belépő vendégek számát.

A zseton bedobással működő szaunavezérlések könnyítik a személyzet munkáját és hotelek, sportközpontok, közösségi szaunák üzemeltetése során roppant praktikusak. Finn szauna, kombi szauna zsetonos vezérlőpanelek, melyek üzemmódját, értékeit Ön előre be tudja állítani, így a zseton bedobásával indul csak el. A vezérlőhöz tartozik 10 darab zseton, és egy kulcsos tárolórész a panel alsó részében.

  • Rutinsoft Zsetonos Szauna Vezérlő

    Szaunavezérlés a legkorszerűbb nagyüzemi SMD technológiával és egy teljesen új külsővel. Tökéletesen automatizált és ellenőrzött szaunázás, ami az üzemeltető számára a legkényelmesebb, a vendég számára pedig a legpontosabb. Finn szauna, kombi szauna zsetonos vezérlőpanelek, melyek üzemmódját, értékeit Ön előre be tudja állítani, így a zseton bedobásával indul csak el. A vezérlőhöz tartozik 10 darab zseton, és egy kulcsos tárolórész a panel alsó részében.

    Bruttó: 106375 Ft138350 Ft / db