Wave.Com4 szauna fény- és hangterápia vezérlés és kiegészítői

A Wave.com4 szauna vezérlők nem csak alapfunkcióikkal nyújtanak első osztályú élményt a pihenni vágyó szauna rajongóknak.

Egyszerűen tud hozzá különböző kiegészítőket is csatlakoztatni, ezzel fokozva a testet-lelket egyaránt méregtelenítő szauna élményt.

 

 • Wave.Com4 USB Dokkoló

  A színvonalas Wave.Com4 család kiegészítője a több színben kapható USB dokkoló.

  Bruttó: 26770 Ft / db
 • Wave.com4 Digitális Fényterápia-Vezérlés – 120°C-ig hőálló

  Bármely Wave.com4 szauna vezérléssel használható digitális fényterápia-vezérlő, amely 120°C-ig hőálló. USB dokkolóval is csatlakoztatható.

  Bruttó: 51770 Ft / db
 • Wave.com4 Bluetooth model – 120 C-ig hőálló

  A Wave.com4 Bluetooth model egy olyan vezérlés, amelynek segítségével Bluetooth képes eszközökről (laptop, telefon, tablet)  tudunk zenét lejátszani a szauna hangszórónkon. 120 C-ig hőálló, így mind a szauna belsejébe, mind a szaunán kívülre felszerelhető. A kompatibilis szauna hangszórója szintén beépíthető a szaunánkba, így is kellemesebbé téve a szaunába eltöltött időt.

  Bruttó: 80580 Ft / db
 • Wave.com4 Szauna Hangszóró és Fényterápia + USB dokkoló

  Bármely Wave.com4 szaunavezérlővel kompatibilis eszközök, melyek szaunakiegészítők lévén természetesen hő- és cseppállók.

 • Wave.com4 Szauna Hang- és Fényterápia + USB dokkoló

  Zárt házas, piros-zöld-kék (RGB) LED-ek és sztereó hangfal egyben! A Wave.com4 fény- és hangterápia-vezérlés (szabadalmaztatott!) használható finn szaunában, infrakabinban és bioszaunában egyaránt. A három alapszín minden variációját kikeveri lágy, ellazító átmenettel. Mindehhez szaunán belülről vezérelhető MP3 lejátszó is tartozik, így kedvenc relaxációs zenéivel szaunázás közben járulhat hozzá a tökéletes ellazuláshoz. A strapabíró alumínium háznak köszönhetően az eszköz por- és nedvességálló. 4 fajta kerettel kapható.