Kombi-Bio szauna vezérlések

A kombi szauna vezérlések egy új generációját alkotják a szaunázásnak.

A szaunakályha hőt ad, a gőzgenerátor pedig a megfelelő páratartalomról gondoskodik. A kettő együttes összhangja adja a kabin szauna élményét, ami egészségessé és pihentetővé teszi. A profi kombi-bio szauna vezérlés megkönnyíti az üzemeltetést és egyszerűbbé teszi a kabin használatát. A kályha és a gőzgenerátor természetesen nem csak együtt, hanem akár külön is szabályozható, használható, kívánság szerint.

 • K3-Next kombi/BIO Szauna Vezérlés max. 9,0/3,0 kW

  Elsőrangú minőségű, bio szaunavezérlés gőzös kályhákhoz. TÜV minősítéssel rendelkezik!

  A vezérlőn található a főkapcsoló, a világítás kapcsolója, és egy hőmérsékletet és időt mutató digitális kijelző. A vezérlő segítségével a szauna 12 órára előre programozható, így egy fárasztó munkanap után bemelegítve várhatja Önt otthon a pihentető, ellazító szaunázás élménye!

  Kezelése és üzembe helyezése rendkívül egyszerű, valamint a készülék beépített hőkioldóval felszerelt. A hőmérséklet 40°C és 125°C között állítható. 6 óra folyamatos működés + 6 óra rendelhető.

  Bruttó: 54850 Ft / db
 • CK31 Kombi szauna vezérlő 10,5 kW – közületi szaunákhoz

  Páratartalom-szabályzóval, szárító programmal felszerelt, kiváló szauna vezérlő közületi szaunákhoz, melyhez választhat páraérzékelőt is, így gőzgenerátorhoz is csatlakoztathatóvá válik a készülék. 15-től 80°C-ig állítható a szauna hőmérséklete a segítségével. A szauna vezérlés teljesítménye 10,5 kW, mely bővíthető akár 30 kW-ig is. Szabadalmaztatott osztrák termék, TÜV minősítéssel.

  Bruttó: 133490 Ft / db
 • CK41 Kristálykijelzős Kombi/BIO Szauna Vezérlés max. 10,5/3,0 kW

  Kifejezetten nagy teljesítményű vezérlés akár egy nagyobb otthoni, akár közületi felhasználáshoz. Max. 10,5 kW-os kályhával terhelhető, de bővíthető 18 vagy 30 kW-ig is.

  A nagy, folyadék-kristályos kijelző bárki számára egyszerűen leolvasható, azonban ez csak egy része a felhasználóbarát felépítésnek. Külön megrendelésre dupla hőérzékelővel is ellátjuk a készüléket, amellyel a valós, érzékelt hőmérséklet állítható! A hőmérséklet finn szaunakályha esetén 15 és 110°C között, a páratartalom kombi szaunakályha-vezérlőként pedig 15 és 80° között állítható.

  A vezérlő előre szabályozható, beépített hőkioldóval felszerelt, 6 óra folyamatos működéssel bír, amely 12/24 órásra bővíthető a JUMPER csomaggal. Közületi szauna vezérlésére is kiválóan alkalmas.

  Bruttó: 152460 Ft / db
 • Just BIO szauna vezérlés – kerámialapra szerelve max.10,5/3,5 KW

  A piacon kapható legmodernebb technológia a szauna vezérlésben! Külső kerámiaburkolatának köszönhetően a szauna vezérlő beszerelést követően csak 3 mm vastag, érintőképernyője pedig gyakorlatilag magától értetődően kezelhető. A felhasznált anyagok minőségének hála sok-sok évig hűséges segítőként funkciónál majd szaunájában! Teljesítménye 10,5 kW, mely bővíthető akár 16 kW de akár 26 kW-ig is. TÜV minősítéssel.

  Bruttó: 208890 Ft / m2
 • Just Sauna Kombi szaunavezérlés 10,5 kW

  Modern szaunák remek tartozéka lehet a Just Sauna kombi szauna vezérlő. Elegáns, vékony és szépen formatervezett, LED képernyős készülék, mely rendelhető fekete vagy fehér előlappal. Hosszú élettartamát az alapanyagainak minősége garantálja. Ventilátor és fénytechnika vezérlés is kapcsolható hozzá, a max. teljesítménye pedig 10,5 kW, mely bővíthető.

  Bruttó: 208890 Ft / m2