Infraszauna vezérlések

Az infraszauna vezérlések különlegesen kifinomulttá váltak, ahogy a sokféle sugárzó együttes működésére kell ügyelni.

Az infraszauna komplex élmény, így, hogy könnyen lehessen kezelni, biztonságos és nem utolsó sorban gazdaságos is lehessen. Pontosan lehet vezérlőinkkel állítani az infrahalogén paneleket, az elő és a hátsugárzókat is külön. A legmagasabb követelményeknek is megfelel az extra, kétkörös infraszauna vezérlőpanel, mellyel a lapsugárzókat, valamint az infrahalogén sugárzókat is egyesével lehet beállítani, vezérelni.

 • IS1 digitális infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW

  Kiemelkedően jó minőségű infraszauna vezérlés verhetetlen áron! Ha egyszerre akarja kapcsolni a hőmérsékletet, a világítást, a működési időt, vagyis kényelmes és egyszerű kapcsolórendszert keres infraszaunájához, akkor ezzel a panellal meg is találta! Jól látható, modern és kényelmes. Ár-érték arányban az egyik legjobb infrasugárzó vezérlő a piacon.

  Bruttó: 43250 Ft / db
 • IS2 digitális infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW – Két körös

  Ez a vezérlés azért különösen praktikus, mert egy kabinon belül az infrahalogén sugárzók és a lapsugárzók egyesével is bekapcsolhatók, illetve programozhatók. A nemzetközi trendeknek megfelelően, pl. Ausztriában már egy kabinon belül szerelik a különböző paneleket és sugárzókat, ami a vendég magasabb kényelmét biztosítja.
  Több személyes infraszauna kabin esetén egyszemélyes kör állítható be, így energiatakarékosabb, mert csak annyi indul el, amire szüksége van, így felesleges a többi. A vezérlő digitális kijelzője jól látható, könnyen kezelhető, minőségi, tartós vezérlő, melynek könnyű a beszerelése, mivel nincs külön kötődoboza.

  Bruttó: 47700 Ft / db
 • IHS1/IHF1 digitális infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW Dimer – 3 körös

  Közösségi infrakabinok számára nagyon jó ár-érték arányú infraszauna vezérlés. Az IHS1 infrahalogén sugárzó vezérlő könnyen és jól állítható, megbízható és pontos teljesítménnyel rendelkező szauna vezérlő, amit sokoldalúsága és nagy tudása (3 fűtési kör), miatt egyre többen kedvelnek. Az IHS1 infrasugárzó vezérlés modern és gazdaságos választás, intelligens megoldások sorát alkalmazza, mellyel az Ön infraszaunája is rendelkezhet.
  Beszerelése egyszerű, kezelése könnyű, jól látható digitális kijelző, egyértelmű adatok. Egyedülállóan sokoldalú, intelligens infraszauna vezérlő.

  Bruttó: 57620 Ft / db
 • Routine Soft infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW

  Falba süllyed, digitális kijelzője és elegáns, fekete színe van. A Routine Soft infrasugárzó vezérlő öt nyelven használható (magyar, angol, német, szlovák és román), így nemcsak a mért adat számértéke, hanem a neve is megjelenik, így sokkal egyértelműbb és világosabb a használata, még a kevéssé gyakorlott infrakabin használók számára is.
  Kivitelezése és megjelenése korszerű. Válassza ezt a szép és intelligens infrasugárzó vezérlőt és vendégei meg lesznek elégedve!

  Bruttó: 61900 Ft / db
 • Wave.com4 digitális infrasugárzó vezérlés, max. 3,0 kW – Infra full

  Szaunán belülre építhető, 120 °C-ig hőálló infrasugárzó vezérlés, amely üvegfrontos szauna kabinoknál előnyös. Kijelzője digitális, felhasználói felülete pedig egyszerűen kezelhető. Intelligens világítás-vezérlésének, szárító funkciójának, homokóra-funkciójának és beépített hő kioldójának hála a vezérlő a hőmérséklet-szabályzás mellett sok extra tudással rendelkezik, amely megkönnyíti és exkluzívvá teszi a használatát.

  Bruttó: 175015 Ft / db
 • Wave.com4 Dimer Infrasugárzó Kapcsoló max.3.6 kW – 120 °C-ig hőálló

  A wave.com4 család tagjaként kiváló kiegészítője a család szaunavezérlőinek. Kombi/BIO szaunákba kitűnően alkalmas infrasugárzó dimernek és indítógombnak egyben. Alkalmazása egyszerű: a kapcsoló középső részét folyamatosan nyomva tartva állíthatjuk be a kívánt értékre az infrahalogén sugárzó teljesítményét. 3,6 kW-ig terhelhető, hátsugárzókhoz illetve lábsugárzókhoz egyaránt csatlakoztatható.

  Bruttó: 46890 Ft / db