Infraszauna vezérlések

Az infraszauna vezérlések különlegesen kifinomulttá váltak, ahogy a sokféle sugárzó együttes működésére kell ügyelni.

Az infraszauna komplex élmény, így, hogy könnyen lehessen kezelni, biztonságos és nem utolsó sorban gazdaságos is lehessen. Pontosan lehet vezérlőinkkel állítani az infrahalogén paneleket, az elő és a hátsugárzókat is külön. A legmagasabb követelményeknek is megfelel az extra, kétkörös infraszauna vezérlőpanel, mellyel a lapsugárzókat, valamint az infrahalogén sugárzókat is egyesével lehet beállítani, vezérelni.

 • IS1 digitális infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW

  Kiemelkedően jó minőségű infraszauna vezérlés verhetetlen áron! Ha egyszerre akarja kapcsolni a hőmérsékletet, a világítást, a működési időt, vagyis kényelmes és egyszerű kapcsolórendszert keres infraszaunájához, akkor ezzel a panellal meg is találta! Jól látható, modern és kényelmes. Ár-érték arányban az egyik legjobb infrasugárzó vezérlő a piacon.

  Bruttó: 47830 Ft / db
 • IS2 digitális infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW – Két körös

  Ez a vezérlés azért különösen praktikus, mert egy kabinon belül az infrahalogén sugárzók és a lapsugárzók egyesével is bekapcsolhatók, illetve programozhatók. A nemzetközi trendeknek megfelelően, pl. Ausztriában már egy kabinon belül szerelik a különböző paneleket és sugárzókat, ami a vendég magasabb kényelmét biztosítja.
  Több személyes infraszauna kabin esetén egyszemélyes kör állítható be, így energiatakarékosabb, mert csak annyi indul el, amire szüksége van, így felesleges a többi. A vezérlő digitális kijelzője jól látható, könnyen kezelhető, minőségi, tartós vezérlő, melynek könnyű a beszerelése, mivel nincs külön kötődoboza.

  Bruttó: 52910 Ft / db
 • IHS1/IHF1 digitális infrasugárzó vezérlés max. 3,6 kW Dimer – 3 körös

  Közösségi infrakabinok számára nagyon jó ár-érték arányú infraszauna vezérlés. Az IHS1 infrahalogén sugárzó vezérlő könnyen és jól állítható, megbízható és pontos teljesítménnyel rendelkező szauna vezérlő, amit sokoldalúsága és nagy tudása (3 fűtési kör), miatt egyre többen kedvelnek. Az IHS1 infrasugárzó vezérlés modern és gazdaságos választás, intelligens megoldások sorát alkalmazza, mellyel az Ön infraszaunája is rendelkezhet.
  Beszerelése egyszerű, kezelése könnyű, jól látható digitális kijelző, egyértelmű adatok. Egyedülállóan sokoldalú, intelligens infraszauna vezérlő.

  Bruttó: 61680 Ft / db
 • Wave.com4 digitális infrasugárzó vezérlés, max. 3,0 kW – Infra full

  Szaunán belülre építhető, 120 °C-ig hőálló infrasugárzó vezérlés, amely üvegfrontos szauna kabinoknál előnyös. Kijelzője digitális, felhasználói felülete pedig egyszerűen kezelhető. Intelligens világítás-vezérlésének, szárító funkciójának, homokóra-funkciójának és beépített hő kioldójának hála a vezérlő a hőmérséklet-szabályzás mellett sok extra tudással rendelkezik, amely megkönnyíti és exkluzívvá teszi a használatát.

  Bruttó: 187290 Ft / db