HELO T1/T2 LCD Érintőképernyős szauna vezérlés, hő- és cseppálló

A HELO T1/T2 LCD Érintőképernyős szauna vezérlés, hő- és cseppálló Elegáns és modern finn design, ami az egyik legjobb a finn luxusminőségű szauna vezérlések között, a HELO kályhagyártó céggel közös tervezés. Sima, letisztult forma, exkluzív fekete érintőképernyője jól látható, könnyen beállítható, a mért értékeket precízen tartja. A hőfokon kívül a fényt és a szellőztető ventilátort is vezérli. Tartós minőség, jól bírja a hőt és a nedvességet is.

  • HELO T1/T2 LCD Érintőképernyős Szauna Vezerlés – Hő- és cseppálló

    Elegáns és modern finn design, ami az egyik legjobb a finn luxusminőségű szauna vezérlések között, a HELO kályhagyártó céggel közös tervezés. Sima, letisztult forma, exkluzív fekete érintőképernyője jól látható, könnyen beállítható, a mért értékeket precízen tartja. A hőfokon kívül a fényt és a szellőztető ventilátort is vezérli. Tartós minőség, jól bírja a hőt és a nedvességet is.

    A kabinok belsejében 1 méter magasság alatt építsük be. Kizárólag a HELO DET kályhatípusokra fejlesztették, mással nem kompatibilis. A szauna vezérlő használható finn hagyományos, de BIO szaunákban is.