Finn szauna vezérlések

A finn szaunák tökéletességéhez olyan összhang kell, amit csak egy profi szauna vezérléssel lehet úgy megoldani, hogy kényelmessé és gazdaságossá is tegye.

A vezérlés feladata a szaunakályha ki és bekapcsolása, a felfűtési folyamat szabályozása, előre programozása. De a szellőző ventilátor, a kabin szárítás, vagy a fények, világítások szabályozása is. A szauna használók és az üzemeltetők számára is megkönnyíti a szauna használatát, sőt több hasznos funkciója biztonságossá és szabályozottá teszi.

 • K1-Next finn szaunavezérlés max. 9,0 kW-ig

  Kifogástalan minőségű, TÜV minősítéssel rendelkező finn szaunavezérlés. Kezelőfelülete letisztult: egy tekerőgomb a hőmérsékletnek, egy nyomógomb a világításnak és még egy nyomógomb a ki-bekapcsoláshoz. Az eszköz formavezetése letisztult, modern, nem fog szégyenkezni miatta! Beszerelése gyerekjáték, jó szívvel ajánljuk otthoni szaunájához is!

  Bruttó: 34660 Ft / db
 • Wave1 finnszauna-vezérlés max. 9,0 kW

  Az osztrák gyártmányú Wave1 finnszauna-vezérlő kiváló minőséggel és formabontó designnal bír. Felszerelése az egyik legkönnyebb a maga kategóriájában, ezért gyakran ajánljuk otthoni, saját építésű szaunák vezérléséhez. A könnyű beszerelhetőséghez könnyű használhatóság is társul: mindössze két tekerőgomb van rajta. Az egyik a hőmérséklet szabályozására szolgál, a másik pedig elindítja a kályhát és vezérli a világítást. A szaunavezérlő TÜV minősítéssel rendelkezik.

  Bruttó: 39250 Ft / db
 • K2-Next digitális finnszauna-vezérlés max. 9,0 kW-ig

  Egyszerű beszerelésű, digitális kijelzős szaunavezérlőt keres? A K2-Next osztrák gyártmányú szaunavezérlés kiváló minőségével, egyszerű, ízléses designjával és könnyű használhatóságával (egy tekerőgomb a hőmérsékletnek, egy-egy gomb a világításnak, időzítésnek és az indításnak) még többet is nyújt, mint amire vágyik! TÜV minősítéssel rendelkezik.

  Bruttó: 46200 Ft / db
 • Routine Soft zsetonos finnszauna-vezérlés max. 9kW

  Szaunavezérlés a legkorszerűbb nagyüzemi SMD technológiával és egy teljesen új külsővel. Tökéletesen automatizált és ellenőrzött szaunázás, ami az üzemeltető számára a legkényelmesebb, a vendég számára pedig a legpontosabb.

  Bruttó: 124140 Ft / db
 • A2 finnszauna-vezérlés max. 15,0 kW

  Maximum 15,0 kW-os, nagy teljesítményű kályhákhoz való szaunavezérlés, professzionális külsővel. A belső értékei se semmik azért: digitális kijelzővel rendelkezik és 24 órára előre programozható! A hőmérséklet beállítása egyszerű, ezen kívül külön van két gomb a világításnak és az indításnak. Rendelhető hozzá extraként a pad érzékelő, amellyel a valós hőmérsékletet lehet beállítani.

  Bruttó: 84240 Ft / db
 • CV31 Közületi Finn Szauna Vezérlő -10,5 kW

  Közösségi kabinok számára kifejlesztett vezérlés. Könnyű kezelhetőség, nívós megjelenés és tartós kivitelezés. Kijelzett értékek: 10 és 110°C között állítható hőmérséklet, és a JUMPER csomagnak hála a gyári, 6 órás működésről 12, 18 vagy akár 24 órára kibővíthető működés jellemzi ezt a professzionális szauna vezérlőt. Digitális kijelzője mutatja a dátumot és a fűtési időt is. Távolról is bekapcsolható, a beállítások nem törlődnek kikapcsoláskor. Közületi felhasználásra, szaunák, szállodák, sportközpontok, wellness központok számára ajánlott!

  Bruttó: 111780 Ft / db
 • CV41 kristálykijelzős finnszauna-vezérlés max. 10,5kW

  Közösségi szauna vagy otthoni kabin, a CV41 szaunavezérlés mindenhol kitűnő szolgálatot tesz! A piacon egyedülálló módon két hőérzékelővel is rendelkezik, hogy pontosabb értéket tudjon beállítani. Előre programozható (hónap-nap-perc), falba süllyeszthető, a ventilátort is szabályozza.Közösségi szauna vagy otthoni kabin, a CV41 szaunavezérlő berendezés mindenhol kitűnő szolgálatot tesz! A készülék nem csak mindent tud, hanem mindent jobban tud!

  Bruttó: 136045 Ft / db
 • Wave.com4 intelligens finnszauna-vezérlés max. 9,0kW

  Szaunán kívülre és belülre egyaránt szerelhető az osztrák Wave.com4 szaunavezérlés. A thermo kőris keretben helyet foglaló, falba süllyeszthető (csak 10 mm-t áll ki) vezérlő 120 °C-ig hőálló. A Wave.com4 egy szaunavezérlő család, így a készülék variálható más vezérlőegységekkel is!

  Bruttó: 140220 Ft / db
 • Wave.com4 kapcsoló – 120°-ig hőálló

  A wave.com4 család tagjaként kiváló kiegészítője a család szaunavezérlőinek. A kapcsolóval állítható minden olyan szaunakiegészítés, amit belülről szeretne állítani, a vízadagoló pumpától a ventilátorig, világításig. Kombi/BIO szaunákba kitűnően alkalmas infrasugárzó dimernek és indítógombnak egyben.

  Bruttó: 55870 Ft / db
 • Wave.com4 Bluetooth Model – 120°C-ig hőálló

  Képzelje el: nem lenne nagyszerű, ha szaunázás közben laptopjáról, okos telefonjáról vagy bármilyen más eszközéről képes lenne a szauna hangszóróin keresztül hallgatni zenéit? A Wave.com4 Bluetooth Model pont egy erre alkalmas szauna vezérlő! Az eszköz, mint a neve is mutatja, bluetooth-on keresztül kapcsolható, például a telefonjára. A vezérlő 120°C-ig hőálló, így szaunán kívül vagy belül is felszerelhető. A vele kompatibilis szauna hangszóró szintén hőálló!

  Bruttó: 80580 Ft / db
 • Eos érintőképernyős szaunavezérlés max. 3,3kW – bővíthető 30kW-ig

  Napjaink igényeinek megfelelően az Eos szaunavezérlő érintőképernyős, és annyira egyszerű a menüje, hogy azonnal rá fog jönni, mit hogyan kapcsol be! Részletes, pontos és precíz. Ezt a fajta kivitelezést, kinézetet és minden négyzetmilliméteréből áradó luxusérzetet csak utánozni próbálja a többi gyártó.

  Bruttó: 219360 Ft / db
 • Just Sauna finnszauna-vezérlés 10,5 kW

  Kerámia előlapos, LED kijelzős szauna vezérlés, mely elegáns dizájnnal és mindössze 3 mm-es vastagsággal rendelkezik. Rendelhető fehér, fekete vagy kombi színben. Maximális teljesítménye 10,5 kW. Csatlakoztatható hozzá ventilátor és fényterápia is. Rendkívül energiatakarékos, valamint kiváló minőségű anyagainak hála hosszú élettartamú korszerű eszköz.

  Bruttó: 191990 Ft / db