Tylö szauna kiegészítők

Tylö szauna a finn szaunák között is fogalom: megtestesíti az eleganciát, a dizájnt és a tartósságot.

A Tylö szauna szett összhangot kínál a részletekre. Aki egyben, azonos gyártó kiegészítőit használja, az elkötelezi magát az igényesség és a minőség mellett. Ügyel az összképre, a harmóniára és érzéke van a tökéletes részletekhez. Ez a szett más, mint a többi hasonló összeállítás, hiszen a nemes fa, mely akár sötét, akár világos fazonban megjelenik, remekül párosul a selymes fényű, szál-csiszolt nemes acélhoz. Jó ránézni, jó kézbe venni. Ha minőségi szauna élményt akarna, a Tylö szetteknél ne is keressen tovább!

 • Tylö Dark szauna felöntő kanál – 50 cm

  Tylö Dark thermowood sötét kőris nyelű szauna felöntő kanál. Formatervezése könnyed, jól idomul a kézhez, stílusos és stabil. A nemes acél és a hőkezelt fa olyan párost alkot, ami tartóssá és széppé teszi, jó ránézni és élmény vele a felöntés mind a modern, mind a hagyományos környezetben. Sok éven át fogja szolgálni Önt.

  Bruttó: 14450 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna felöntő kanál – 50 cm

  Tylö Blonde világos nyelű szauna felöntő kanál. Formatervezése könnyed, jól idomul a kézhez, stílusos és stabil. A nemes acél és a világos keményfa olyan párost alkot, ami tartóssá és széppé teszi, jó ránézni és élmény vele a felöntés mind a modern, mind a hagyományos környezetben. Sok éven át fogja szolgálni Önt.

  Bruttó: 14445 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna homokóra

  A Tylö Blonde szauna homokóra kellemes, modern, világos design, ami a legmagasabb esztétikai és minőségi kívánságokat teljesíti. Selymes fényű matt svédacél és világos keményfa kombinációja.  A Tylö szauna homokóra valóban exkluzív, luxus kiegészítő, a világ egyik legjobb finn szaunás cégétől amivel emelheti szaunája színvonalát. Falra szerelhető, könnyen fordítható és nem párásodik.

  Bruttó: 14445 Ft / db
 • Tylö Dark szauna homokóra

  A Tylö Dark szauna homokóra az egyik legszebb minőségi Thermowood kőris szauna kiegészítő. Szép és kiváló minőségben kidolgozott szaunaóra. Sötét kőris és szálcsiszolt előlapja elegáns vonalvezetése színvonalas szaunákba is megfelelő.

  Bruttó: 14450 Ft / db
 • Tylö Dark Classic szauna hőmérő

  A Tylö Dark Classic szauna hőmérő stílusával kiemelkedik a hagyományos szauna hőmérők közül. A szál-csiszolt acél lap és a jól látható skála együttese olyan részletet alkot, ami a modern szaunákban szinte ritkaság. Önnek is erre van szüksége, ha klasszikus szauna hőmérőt keres stílusos egységben.

  Bruttó: 15520 Ft / db
 • Tylö Blonde Classic szauna hőmérő

  A Tylö Blonde Classic egy hagyományos szauna hőmérő újratervezve. A szál-csiszolt acél lap és a jól látható skála együttese olyan részletet alkot, ami a stílusos modern szaunákban szinte ritkaság. Önnek is erre van szüksége, ha klasszikus szauna hőmérőt keres stílusos egységben.

  Bruttó: 15515 Ft / db
 • Tylö Dark szauna pára- és hőmérő

  A legjobb finn minőség – Tylö szauna pára- és hőmérő modern és klasszikus szaunák fontos kiegészítője. Ellenálló és szép thermowood fa és selymes acél előlap, nagyon szép és letisztult formatervezéssel. Luxus szaunákban is megállja a helyét, tartós és precíz műszer, ami a szaunázók számára csúcskategóriás pontossággal mér.

  Bruttó: 20710 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna pára- és hőmérő

  A legjobb finn minőség – Tylö Blonde szauna pára- és hőmérő modern és klasszikus szaunák fontos kiegészítője. Ellenálló és szép világos keményfa és selymes acél előlap, nagyon szép és letisztult formatervezéssel. Luxus szaunákban is megállja a helyét, tartós és precíz műszer, ami a szaunázók számára csúcskategóriás pontossággal mér, egy pillantással befogható minden fontos adat.

  Bruttó: 20710 Ft / db
 • Tylö Dark szauna fogas

  Tylö Luxus szauna fogas, stílusos formatervezés, tartós és szép egységet alkot már az öltözés pillanatában is a szauna többi részével. Nemes svédacél és sötét hőkezelt kőris remek párosítása. A finn Tylö szauna fogas egy olyan luxus kiegészítő, ami nélkül lehet szaunát építeni, de minek?

  Bruttó: 24510 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna fogas

  Tylö Blonde luxus szauna fogas, stílusos formatervezés, tartós és szép egységet alkot már az öltözés pillanatában is a szauna többi részével. Szál-csiszolt svédacél és világos keményfa összeillő  párosítása. A finn Tylö fali szauna fogas egy olyan luxus kiegészítő, ami nélkül lehet szaunát építeni, de minek?

  Bruttó: 24510 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna felöntő dézsa

  Tylö Blonde világos színű szauna felöntő dézsa, mely szaunába való világos keményfa fogantyúval és Svéd acélból – rozsdamentes anyagból készült. Kidolgozottsága és tartóssága páratlan a szauna kiegészítők piacán, esztétikus megjelenése mellett azonban rendkívüli tartóssága teszi olyan ellenállhatatlanul vonzóvá e terméket.

  Bruttó: 27970 Ft / db
 • Tylö Dark szauna felöntő dézsa

  Tylö Dark szauna felöntő dézsa különlegesen szép vonalvezetésű, stabil és rozsdamentes svédacélból készült. Fogója thermowood sötét kőris. Szaunája legszebb éke lehet, modern, könnyed, de mégis süt róla az igényesség és a kifinomultság.

  Bruttó: 27970 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna szett

  Tylö Blonde szauna szett pontosan megtervezett, összeillő részletek egysége. Könnyed, világos keményfa és szál-csiszolt acél kiváló összhangja, a modern skandináv életstílus jegyeit hordozza. Aki ezt így egyben választja, az a minőséget, és a nagyvonalúságot választja.

 • Tylö Dark szauna szett

  Tylö Dark szauna szett az elegancia és a formatervezett szépség. Aki ezt így az egyben választja, az a minőséget, és a részletekben is egységes eleganciát kapja.