Szauna textíliák

Szauna textíliák-ra, ülőkendőre, dörzskesztyűkre, párnára gondolt már? Szerelje fel tökéletesen szaunáját, ne csak a műszaki és építési anyagokra gondoljon.

Itt a kényelem és a minőségi szaunázás részletei, szauna textília speciális, vastag, nedvszívó és ellenálló anyagból, bőrbarát kivitelben.

Szauna textíliák, szaunaruha, szaunaszoknya, szaunasapka, dörzsi, dörzskesztyű, szauna fejpárna, minden a szaunázáshoz, a legjobb szauna kellékek kiváló árakon. … Szaunázóknak Szaunaüzemeltetőknek Textiliák szaunázáshoz Szaunamézek és krémek

 • Szauna dörzskesztyű

  A tökéletes és pezsdítő szaunaélményhez egy jó ledörzsölés is hozzá tartozik, felélénkíti a keringést, eltávolítja a méreganyagokat. A speciális szauna dörzskesztyű anyaga 60 % lenvászon – 40 % gyapot, így erősen, de kíméletesen lehet átdörzsölni vele a bőrünket.

  Bruttó: 2630 Ft / db
 • Szauna ülőkendő

  A szauna ülőkendő használata rendkívül higiénikus és fontos. Az izzadt bőrünk így nem érintkezik közvetlenül a fa szaunapaddal, érdemes használni otthoni szaunázáskor is, de ha közös szaunába megyünk, akkor mindenképpen.

 • Szauna sapka

  Tiszta pamut szauna sapka, melynek viselését férfiak és hölgyek számára egyaránt javasoljuk. Védi a fejbőrt és a hajhagymákat az intenzív hőhatástól, felszívja az izzadságot, így nem csepeg a szembe. A szauna sapka használata higiénikus, megkíméli a szaunát, a többi vendéget a kihulló hajszálainktól. Szauna sapka viselésével kényelmesebben tudunk elfeküdni a szaunapadon, hisz fejünket védi.

  Bruttó: 8520 Ft / db
 • Szauna párna

  Szaunapárna fekete-fehér csíkos mintával, jól támasztja a fejet a szaunapadon, ha felfekszünk rá. A szauna párna kényelmes, erős anyaga mosható, kellemes érzés a bőrnek. Strapabíró, könnyű kivitelben.