Szauna szellőzők

A szauna szellőzők szintén nagyon fontosak, hisz egy jó szauna építésekor gondolni kell rá, hogy a belső levegő friss maradhasson.

 • Szauna szellőző rács – natúr fenyő

  A szauna felső és külső szellőztetését, levegőztetését biztosító lyuk takarására szolgál, de szerelhető alsó szellőzőhöz is. Kül- és beltéren egyaránt használható, hagyományos natúr fenyő szauna szellőző rács.

  Bruttó: 2950 Ft / db
 • Szauna szellőző rács – thermowood nyárfa vagy cédrusfa

  A szauna felső és külső szellőztetését, levegőztetését biztosító lyuk takarására szolgál, de szerelhető alsó szellőzőhöz is. Olyan szaunába illik, amelyik thrermowood anyagból készült, vagy azzal burkolt, a cédrus vöröses, a nyárfa a világosabb thermowood szaunafákhoz illik.

 • Szauna szellőző gomba – natúr fenyő

  Ezzel tudja kiengedni az elhasznált levegőt a szaunából. A szauna szellőző gomba natúr fenyőből a rusztikus fa finn szaunákhoz illik egyszerűbb kivitelben kezeletlen fából, fehérre festett fémszerkezettel. Átmérője 10 cm, amire flexibilis cső csatlakoztatható.

  Bruttó: 3370 Ft / db
 • Szauna szellőző gomba – thermowood fenyő

  A thermowood fenyő szellőző gomba olyan szaunához, szaunaházhoz használatos, ami Thermowood faanyagból épült. Különösen jól tűri az időjárást és a hőingadozásokat, mérettartó, így kültéri használatra is alkalmas. Thermowood fenyő és fehérre festett fémszerkezet.

 • Szauna szellőző tolóajtó – natúr fenyő

  Szauna szellőző tolóajtó javítja a szauna kabin oxigén ellátottságát, a friss levegő beeresztésére és az elhasznált levegő kiengedésére. A fatüzelésű szauna kabinokban a levegő utánpótlása nagyon fontos.

  Bruttó: 3480 Ft / db
 • Szauna szellőző tolóajtó – vörös cédrus

  Szauna szellőző tolóajtó javítja a szauna kabin oxigén ellátottságát, a friss levegő beeresztésére és az elhasznált levegő kiengedésére. A fatüzelésű szauna kabinokban a levegő utánpótlása nagyon fontos. A tolóajtó anyaga tökéletesen harmonizál a vörösfenyő lambériával, stílusos és masszív kivitel, ami éveken át jól fog működni.

  Bruttó: 3880 Ft / db
 • Szauna szellőző tolóajtó – natúr fenyő

  Nagyobb oxigénigényű szaunák friss levegőjét szauna tolóajtós szellőztetővel lehet jól megoldani. A levegő áramlása fatüzelésű, hagyományos szaunák esetében különösen fontos, így az elhasznált levegő ki, a friss, oxigéndús levegő gyorsan be tud áramolni, így a hőveszteség sem nagy. Hagyományos, rusztikus natúr fenyőfából készült.