Szauna párologtatók és illóolajok

A Szauna párologtatók és illóolajok fokozzák a szaunázás élményét!

A természetes finn és német illóanyagok a párologtatóknak köszönhetően kézi adagolással többféle szaunakályha típushoz is használhatóak.

Intenzív és dús illatpára, ami a kissé hűvösebb szaunázási mód mellett extra élményeket, relaxációt, frissülést biztosít! Szauna párologtatók és illóolajok széles választékban és a legjobb minőségben kaphatóak telephelyünkön, hogy megtalálhassa közöttük a kedvencét!

 • Szauna felöntő olajok – Német

  A minőségi német import szauna felöntő olajok a szaunázás jótékony hatását erősítik. Nyugtató levendula, légutakat tisztító menta és eukaliptusz, frissítő citrom –  amire épp hangulata van! 100 ml-es flakonban, nagyon sokáig elegendő, kiadós, elég csak pár cseppet a felöntővízhez adni!

  Bruttó: 2490 Ft / db
 • Szauna felöntő olajok – Német

  A minőségi német import szauna felöntő olajok a szaunázás jótékony hatását erősítik. Minden doboz 5 különböző illatú 10 ml-es illóolajt tartalmat, melyek nagyon sokáig elegendőek, kiadósak, hisz elég csak pár cseppet a felöntővízhez adni belőlük!

  Bruttó: 3930 Ft / db
 • Szauna felöntő olajok – Finn

  Minőségi finn import szauna felöntő olajok pumpás üvegben. Négy különféle illatból választhat ízlése, hangulata szerint, melyek a következők: menta, eukaliptusz, nyírfa és füst. Nagyon kevés kell a felöntővízbe, vagy a dézsába, vagy a párologtató tálba, így sokáig tart.

  Bruttó: 2790 Ft / db
 • Szauna illatanyagtartó polc

  Szép kivitelű, illatanyagok tárolására készített fa polcocska, 2 színben, ami a szaunán kívül és belül is elhelyezhető. Ügyeljünk azonban arra, hogy ha a kabinon belülre szereljük, akkor a szauna illatanyagtartó polc alacsonyan, max. 1 m magasan legyen.

  Bruttó: 2350 Ft / db