Szauna pára- és hőmérők

Szauna építésekor, felszerelésekor a szauna pára és hőmérők beszerzéséről se feledkezzünk meg.

Szóló, vagy kettős kivitelben szép fa kerettel nem csak mér, hanem díszíti is a szaunát. Egyszerűtől a luxus szauna hőmérőig és páramérőig nálunk mindent megtalál, amire szüksége lesz!

 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – fenyő keret, négyzet, íves – 281-THEP

  Az egyik legolcsóbb ebben a kategóriában. Csomómentes borovi fenyő keretével az egyik legegyszerűbb ám pontos hő- és páramérő műszerünk. A letisztult finn formatervezés egyik szép példája, hagyományos lambériával borított szaunákba illő darab. A hőmérő és a páramérő egy számlapon látszik.

  Bruttó: 4640 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – fenyő keret, négyzet – 225-THP

  Modern, szögletes finn szauna hő- és páramérő világos borovi fenyő keretben, egy számlapon két műszer adatait látjuk. Felül a hőmérő, alul a páramérő adatai látszanak. Kis alapterületű szaunákba nem is kell ennél több.

  Bruttó: 5970 Ft / db
 • Finn szauna hő- és páramérő, ezüst számlappal

  A tökéletesen letisztult finn formatervezés egyik szép darabja ez a szauna hő- és páramérő, mely a legegyszerűbb formára redukálja mindazt, amire szükség van. A hőmérő és páramérő szép acél kerete, ezüst számlapja és a kettős mutató tökéletesen kiszolgálja az igényeket.

  Bruttó: 4690 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – fenyő keret, dupla, íves – 271-THBP

  Két számlapos finn szauna hő- és páramérő ezüst lappal, csomómentes borovi fenyőből készült fa keretben. A hagyományos szauna lambériákkal, szauna faanyagokkal jól összeillik, de minden szaunatípusban megállja a helyét, a hőmérő és a páramérő számlapja jól olvasható.

  Bruttó: 5330 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – vörös cédrus keret, négyzet – 225-THX

  Vörös színével a fához szépen illő szögletes finn szauna hő- és páramérő, egy számlapon két műszer adatait látjuk. Felül a hőmérő, alul a páramérő található. Kis alapterületű szaunákba nem is kell ennél több, aki az egyszerűség mellett az igényes kivitelt is keresi, annak jó választás!

  Bruttó: 6745 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – fenyő keret, dupla, csapott sarkú – 221-THP

  Vágott sarkú szép, fakeretes finn fali hő- és páramérő műszer, ami kiváló minősége mellett is nagyon kedvező áron kapható. A hőmérő és a páramérő ezüstös számlapján jól olvasható a skála, jól látszanak a mutatók még párás levegőben is.

  Bruttó: 6610 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – fenyő keret, dupla, négyzet – 224-THP

  Kettős, szögletes borovi fenyő keretben akaszthatjuk szaunánk falára a hő- és a páramérő műszert. A hőmérő és a páramérő finn formatervezésű, jó minőségű két számlapos kivitel. A fenyő színe harmonizál a hagyományos szauna lambériákkal és natúr kiegészítőkkel.

  Bruttó: 7210 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – fehér nyárfa keret, dupla, négyzet – 224-THA

  Kettős, ezüstös számlapú szauna hő- és páramérő. Szögletes fehér nyárfa keretben akaszthatjuk szaunánk falára a hőmérő és a páramérő műszert. Finn formatervezésű, jó minőségű kiegészítő, színe harmonizál a fehér, vagy világos színű szauna lambériákkal és natúr kiegészítőkkel.

  Bruttó: 7510 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – vörös cédrus keret, dupla, négyzet – 224-THD

  Szögletes, finn szauna hő- és páramérő ezüst dupla számlappal, vörös cédrus keretben. A hőmérő és páramérő díszítő funkciója mellett pontosan mér, így a szaunázók számára fontos adatok egy pillantással követhetőek. Modern és klasszikus szaunaházakba, kabinokba ajánljuk.

  Bruttó: 8410 Ft / db
 • Sawo finn szauna hő- és páramérő – vörös cédrus keret, dupla, csapott sarkú – 221-THD

  Vágott sarkú szép, vörös cédrus fakeretes finn fali hő- és páramérő műszer, ami kiváló minősége mellett is nagyon kedvező áron kapható. A hőmérő és a páramérő ezüstös számlapján jól olvasható a skála, jól látszanak a mutatók még párás, levegőben is. Színben harmonizál a cédrus szauna lambériával.

  Bruttó: 8510 Ft / db
 • Tylö Dark szauna pára- és hőmérő

  A legjobb finn minőség – Tylö szauna pára- és hőmérő modern és klasszikus szaunák fontos kiegészítője. Ellenálló és szép thermowood fa és selymes acél előlap, nagyon szép és letisztult formatervezéssel. Luxus szaunákban is megállja a helyét, tartós és precíz műszer, ami a szaunázók számára csúcskategóriás pontossággal mér.

  Bruttó: 20710 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna pára- és hőmérő

  A legjobb finn minőség – Tylö Blonde szauna pára- és hőmérő modern és klasszikus szaunák fontos kiegészítője. Ellenálló és szép világos keményfa és selymes acél előlap, nagyon szép és letisztult formatervezéssel. Luxus szaunákban is megállja a helyét, tartós és precíz műszer, ami a szaunázók számára csúcskategóriás pontossággal mér, egy pillantással befogható minden fontos adat.

  Bruttó: 20710 Ft / db