Szauna lámpa árnyékolók

A Szauna lámpa árnyékolók különösen fontos elem, hisz senki sem szereti, ha éles fény vetül az arcába, miközben relaxálna, pihenne.

A kellemes, árnyékolt félhomály hozzá tartozik a szauna hangulatához, így a megfelelő árnyékolót kell választanunk. Ami a kabin összes többi berendezésével harmonizál. Éppen ezért többféle minőségi fa szaunalámpa-árnyékolót kínálunk, hőálló, kiváló minőségű kidolgozásban, hogy az eltérő színek, alapanyagok és fazonok. Az Ön szaunáját is tökéletessé tegyék, legyen szó egyenes, fali, vagy éppen sarokba illeszthető szauna lámpáról.

 • Szaunalámpa-árnyékoló fehér nyárfa, cédrus

  A szauna belső faanyagához illő csomómentes fehér nyárfa vagy cédrus szaunalámpa-árnyékoló. Eredeti finn minőség és design, mellyel a tradicionális szaunák világát teheti tökéletessé. Esztétikus és letisztult forma, tartós és szép kivitelben.

  Bruttó: 7950 Ft / db
 • Thermowood szaunalámpa-árnyékoló – egyenes és sarok kivitel

  Csomómentes finn nyárfa Thermowood szauna lámpaárnyékoló. A szaunakabin belső lambériázásához illő szép kivitelű szaunalámpa-árnyékoló. Eredeti finn minőség és design, mellyel a tradicionális szaunák világát teheti tökéletessé. Fali és sarok kivitelben is kapható. Vetemedésmentes, hőálló, letisztult forma, esztétikus kivitelben.

  Bruttó: 7490 Ft / db
 • Harvia szaunalámpa-árnyékoló – sarok kivitel

  A tökéletes finn Harvia szauna fontos része a szaunalámpa-árnyékoló. Kellemesen megszűri a fényt és mögötte épp elfér a sarokban a standard kerámia lámpatest. Esztétikus és figyelmes részlet: gondoljon bele, a világítás az egyik legfeltűnőbb elem, amikor belépünk valahová – nos, ez az Ön szaunájában sincs másképp, így egy ilyen eredeti finn szaunalámpa-árnyékoló az összhatást teszi tökéletessé!