Szauna homokórák és kiegészítők

Szauna homokórák és kiegészítők tudjuk valóban tökéletessé és kényelmessé tenni a szaunázás élményét.

A jól megépített kabin és a kályha mellett a bent tartózkodás idejét mérő homokórák, a pára- és hőmérők. Illetve kényelmi kiegészítők legalább annyira fontosak ahhoz, hogy jó szaunáról beszéljünk, mint a technikai részek.

További információ a szauna kiegészítőkről

Szauna homokóra segíti a bent ülőt abban, hogy mérhesse a szaunában töltött időt, ezáltal pontosan tudja, mennyit és hogyan érdemes bent töltenie a forróságban. A kabin belsejének adatait, a pára, hőfok információkat is figyelemmel kell kísérni, így ezek a műszerek is kellenek, a pontos hőfok beállításághoz, ellenőrzéséhez.

Szauna textíliák, különösen jó nedvszívó képességű bőrbarát anyagból készült párnák, szaunakendők, dörzskesztyűk, ami szintén a tökéletes szauna-kényeztetés fontos elemei. A szauna kiegészítőkkel kombinált élmények, illóolajok, párologtatók, szauna párnák, amik segítik az ellazulást, a kikapcsolódást. Ne spóroljunk a szauna kellékeken, hiszen így lesz teljes az élmény!

 • Sawo szauna homokóra – fenyő – 551-EP

  15 perc időt mérő szép és rusztikus borovi fenyő keretes Sawo szauna homokóra, ami az eredeti finn szaunákban tökéletesen mutat. Megfordítható a falon.

  Bruttó: 3420 Ft / db
 • Sawo szauna homokóra – fehér nyárfa – 551-A

  Válasszon bármilyen stílusú szaunát, ez a szép, fehér nyárfa fali homokóra biztosan jól illeszkedik a helyiségbe. Falra szerelve könnyedén megfordítható, 15 perces időt mérhet vele.

  Bruttó: 4760 Ft / db
 • Sawo szauna homokóra – vörös cédrus – 551-D

  Elegáns, vörös cédrus keretes Sawo szauna homokóra tartós és sokat kibíró kivitelben. Nem károsítja a hő és a gőz. 15 perces időtartományt mér, nívós szaunákban nélkülözhetetlen és jól mutat.

  Bruttó: 5190 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna homokóra

  A Tylö Blonde szauna homokóra kellemes, modern, világos design, ami a legmagasabb esztétikai és minőségi kívánságokat teljesíti. Selymes fényű matt svédacél és világos keményfa kombinációja.  A Tylö szauna homokóra valóban exkluzív, luxus kiegészítő, a világ egyik legjobb finn szaunás cégétől amivel emelheti szaunája színvonalát. Falra szerelhető, könnyen fordítható és nem párásodik.

  Bruttó: 14445 Ft / db
 • Tylö Dark szauna homokóra

  A Tylö Dark szauna homokóra az egyik legszebb minőségi Thermowood kőris szauna kiegészítő. Szép és kiváló minőségben kidolgozott szaunaóra. Sötét kőris és szálcsiszolt előlapja elegáns vonalvezetése színvonalas szaunákba is megfelelő.

  Bruttó: 14450 Ft / db
 • Harvia dézsa óra

  Eredeti finn szauna hangulatú, kiváló minőségű Harvia dézsa óra, melyet csakis a szauna előterében lehet elhelyezni, bent a kabinban nem! Hőbírása maximum 50°C, mivel az óra szerkezetét ceruzaelem működteti.

  Bruttó: 9420 Ft / db
 • Harvia fahordó kosár

  Minőségi Harvia fahordó kosár, mellyel a hagyományos, fatüzelésű szaunakályha mellé tudja vinni a tüzelőanyagot. Szépen formatervezett minőségi finn kivitel, ami méltó az Ön szaunájához. Kialakítása révén jó helykihasználással egy menetben is sok fát tud vele szállítani akár félkézzel is. Anyaga erős vászon, csiszolt fa füllel és merevítéssel.

  Bruttó: 16570 Ft / db