Szauna fények és kiegészítők

Szauna fények és kiegészítők a szauna megvilágításában nagyon fontos a tökéletes szauna élményhez.

A nyugalom, a harmónia, a meghitt meleg, az egészséges és pihentető hangulat kulcsa a jó szauna világítás, ami nem vakít, nem túl éles, ám a biztonságos és jól látható fényerősséget garantálja. A forró és nemegyszer párás légtérben a kabin világítás szerelése során fokozottan kell figyelni az érintésvédelemre is. A modern szauna világítás ma már üvegszálas, optikai szálas és LED alapú fényforrásokon alapul. Ezek szereléséhez, a korszerű szauna világításhoz nálunk mindent megtalál.

 • Szilikon Kábel – Biztonság és érintésvédelem szaunájában

  A szauna párás, forró hely, ahová a hagyományos elektromos kábel nem mindig megfelelő! Fokozott biztonsági követelményeknek felel meg ez a szilikon kábel, így biztos lehet benne, hogy szaunájában nem fog megrázni senkit sem az áram.
  Egy szauna költségvetésénél csekély összeget tesz ki a szilikon kábel beépítése, de nagyon fontos lehet a biztonságos szauna üzemeltetéséhez, hisz a fokozott érintésvédelem megfizethetetlen nyugalmat ad. Világítás és infra panelek, elektromos szaunakályhák, szereléséhez, működtetéséhez többféle speciális kábelt ajánlunk.

  Ha Ön mindent meg szeretne tenni vendégei, családja, sőt Önmaga érdekében, akkor ez a kábel lesz a megfelelő a szaunakabin építése során.

  Bruttó: 490 Ft995 Ft / fm
 • Szauna lámpatest

  Szauna megvilágításához használható biztonságos és praktikus kerámia szauna lámpa test, amit a fa szauna lámpa árnyékoló mögé lehet falra szerelve beépíteni. Kompakt mérete jól illik minden szaunakabinba, megfelelő fényt ad és jól bírja a párás és forró környezetet. Tegye vele teljessé szaunáját: modern és hagyományos stílusú kabinokban egyaránt megfelelő.

  Bruttó: 4880 Ft / db
 • Hőálló Big-Led lencsés fény szaunakályha fölé

  Csodálatos élmény a felszálló gőz, pára megvilágítása a szaunakályha fölött. Ezt sima villanykörtével nem tudná megtenni, csak olyan speciális hőálló (160°C –ig) világítással, mint ez a led lámpa. A felöntés egészen különleges szertartássá válik, ahogy a fény és a hő együttes játékában gyönyörködhet. A lámpa egy olyan lencsével vetíti ki a fényt, ami egyenletes körívet rajzol, egy önálló világba emeli a szaunakabint és a benne ülőket. Kapható hideg és meleg fényű változatban, a kerete a szaunakabinhoz illően lehet króm, vagy épp aranyozott. Ezt mindenképpen látnia kell!

  Bruttó: 5900 Ft / db
 • Szauna csillagos égbolt – beépített színterápiával

  A végtelen csillagos ég hangulatát emeli a szaunakabin mennyezetére ez a csodálatos fényjáték, ami az Ön szaunájából sem hiányozhat! 140 tökéletesen hő- és páraálló üvegszáloptikás led, ami fehér vagy színes apró tűfényekkel lágy megvilágítást ad. Kellemes, diszkrét hangulatú és kapcsolóval állítható a színek erőssége, váltakozása, a technológia tartós, nem romlik el. Relaxációhoz, fényterápiához kiváló, és kellemes meglepetés annak, aki a szaunába lép. Ilyet nem mindenhol láthat, az biztos! Hozza ki a maximumot a szaunázás élményéből!

  Bruttó: 62135 Ft / db
 • Szauna Deco Light – 16 szál vastag üvegszáloptika

  Elképesztően szép fényjátékot, hangulatot varázsolhat szaunájába ezzel a korszerű üvegszál fénykábeles megoldással. Akár hagyományos, akár modern design szaunája van, ezzel egy új minőséget ad annak, aki belép a kabinba. A láthatatlanul beépíthető fény akár a padba, a pad támlájába, vagy akár a falakba is szerelhető. Határt a kreatív megvilágításnak csak az ön képzelete szab, a DECO Light szauna fények a legmodernebb, biztonságos és egyszerű fénytechnikához tartoznak. Megfelelő fényerő még nagyobb helyekre is. Párosítsa más fényekkel: világítsa meg a felöntött páragőzt, világítós dézsát, üveg és só falakat, amit csak megálmodott!

  Bruttó: 68500 Ft / db
 • Szauna Fényterápia 5 féle színnel

  LED világítású fényterápia csomómentes thermowood fa keretben vezeték nélküli távkapcsolóval. A szaunakabinon belül a fények és színek gyógyító erejét is élvezheti. Relaxációhoz használja a fények erejét, amit már a régi keletiek is felismertek. 5 féle színt tud bekapcsolni, akár fokozatmentesen, akár színváltós formában.

  A vezeték nélküli kézi kapcsolóval a váltakozás sorrendjét, a megjelenő színes fény idejének hosszát is szabályozhatja. Igazi luxus, amit egy modern szaunában elvárhatunk!