Szauna felöntő kanalak

Szauna felöntő kanalak több fajta változatban, mely elengedhetetlen kellék egy szaunában.

Válogasson kedvére esztétikus és jó minőségű Szauna felöntő kanalak termékeinkből!

 • Sawo szauna felöntő kanál – fehér nyárfa, 41 cm – 440-B

  A hagyományos szaunák kedvelői imádni fogják a SAWO gyártó legegyszerűbb (és legolcsóbb!) felöntő kanalát. A legrégebbi szauna-faanyag, a fehér nyárfa itt is kiválóan megállja a helyét, csak úgy, mint a hagyományos szauna lambériák és kiegészítők alapanyagaként. 41 cm hosszú.

  Bruttó: 2670 Ft / db
 • Sawo szauna felöntő kanál – vörös cédrus, 41 cm – 440-D

  Elegáns, vörös cédrusból készült szauna felöntő kanál. 41 cm-es hosszúsága igen kényelmessé teszi a használatát. Ajánljuk a hozzá illő, szintén vörös cédrusból készült homokórát és dézsát!

  Bruttó: 3690 Ft / db
 • Tylö Dark szauna felöntő kanál – 50 cm

  Tylö Dark thermowood sötét kőris nyelű szauna felöntő kanál. Formatervezése könnyed, jól idomul a kézhez, stílusos és stabil. A nemes acél és a hőkezelt fa olyan párost alkot, ami tartóssá és széppé teszi, jó ránézni és élmény vele a felöntés mind a modern, mind a hagyományos környezetben. Sok éven át fogja szolgálni Önt.

  Bruttó: 14450 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna felöntő kanál – 50 cm

  Tylö Blonde világos nyelű szauna felöntő kanál. Formatervezése könnyed, jól idomul a kézhez, stílusos és stabil. A nemes acél és a világos keményfa olyan párost alkot, ami tartóssá és széppé teszi, jó ránézni és élmény vele a felöntés mind a modern, mind a hagyományos környezetben. Sok éven át fogja szolgálni Önt.

  Bruttó: 14445 Ft / db