Szauna felöntő dézsák

Tekintse meg szauna felöntő dézsáink széles választékát, melyek egytől-egyig kiváló minőségű anyagokból készültek.

 • Sawo szauna felöntő dézsa – erdei fenyő – 340-P

  Műanyagbetétes, göcsmentes borovi fenyőből készült, klasszikus formavezetésű szauna felöntő dézsa.

  Bruttó: 5785 Ft / db
 • Sawo szauna felöntő dézsa – vörös cédrus – 340-D

  Kellemes színárnyalatú, vörös cédrusból készült, műanyagbetéttel rendelkező szauna felöntő dézsa. Vörösesbarna színének hála megakad rajta a szem, azonban még mindig klasszikusnak mondható.

  Bruttó: 7970 Ft / db
 • Sawo szauna felöntő dézsa – erdei fenyő, acél betéttel, 4 literes – 341-MP

  Kívülről egyszerű, de elegáns darabnak látszik, a belsejébe tekintve, a lenyűgöző minőségű betétet meglátva azonnal érthető, hogy miért érdemes ezt a szauna dézsát megvásárolnia: ez a rozsdamentes acélbetéttel rendelkező, fafogantyús szauna dézsa garantáltan hű társa lesz majd sok-sok éven át!

  Bruttó: 14390 Ft / db
 • Tylö Blonde szauna felöntő dézsa

  Tylö Blonde világos színű szauna felöntő dézsa, mely szaunába való világos keményfa fogantyúval és Svéd acélból – rozsdamentes anyagból készült. Kidolgozottsága és tartóssága páratlan a szauna kiegészítők piacán, esztétikus megjelenése mellett azonban rendkívüli tartóssága teszi olyan ellenállhatatlanul vonzóvá e terméket.

  Bruttó: 27970 Ft / db
 • Tylö Dark szauna felöntő dézsa

  Tylö Dark szauna felöntő dézsa különlegesen szép vonalvezetésű, stabil és rozsdamentes svédacélból készült. Fogója thermowood sötét kőris. Szaunája legszebb éke lehet, modern, könnyed, de mégis süt róla az igényesség és a kifinomultság.

  Bruttó: 27970 Ft / db
 • Finn világító felöntő dézsa, 4 literes

  A luxus világítástechnikával foglalkozó finn Cariitti cég yachtok és lakások fénytechnikájával foglalkozik elsősorban, de megalkották a szauna felöntő dézsák Ferrariját: ez a 4 literes dézsa egy magas minőségű zománcozott edényből és egy műanyag betétből áll, amelyet alulról vagy oldalról tudunk megvilágítani egyéb szauna-világítástechnikai eszközökkel (pl. Deco Light száloptikás világítással vagy Led világítással). Használata nagy, kőküllemű kályhákhoz ajánlott, amelyeket gyakran kell felönteni. Ha Ön a részletekbe menően is a luxust keresi, akkor ne is menjen tovább!

  Bruttó: 65410 Ft / db
 • Sawo szauna felöntő dézsa műanyagbetét

  4 literes műanyagbetét szauna dézsákhoz. Minden 4 literes SAWO dézsába remekül illeszkedik, kiválóan biztosítja a szivárgásmentességet és meghosszabbítja kedvenc dézsája élettartamát.

  Bruttó: 865 Ft / db
 • Dézsazuhany szauna mellé

  Bármely szauna mellé könnyen felszerelhető dézsazuhany. Eredeti finn stílusú, klasszikus kivitelben. Fali konzol és göcsmentes akácból készült automata vízutántöltő is tartozik hozzá. A lánc segítségével magunkra zúdíthatjuk az automata utántöltő által a dézsába töltött 10 liter hideg vizet, amellyel egy pillanat alatt felfrissíthetjük magunkat egy forró szaunázás után! Kül- és beltéren egyformán használatos.

  Bruttó: 47790 Ft / db