Szauna ajtók és gőzkabin ajtók

A szauna ajtók és gőzkabin ajtók speciális szerelést igényelnek.

Mi a finn import ajtóinkat csak speciálisan erre szakosodott gyártók kínálatából választjuk ki, így Ön a minőségben és a megbízhatóságban tökéleteset fog kapni. Mi az ajtóra, mint rendszerre gondolunk, és így azokat komplett szett formájában, egybe dobozolva kínáljuk beszerelésre. Ami az ajtót, a tokot, az üveglapokat, de még a zsanért, minden csavart és a csavartakaró kupakokat is egyben, egymással tökéletes összhangban kínálja, így azonos minőségű részletekkel teszi tartósabbá és használhatóbbá az egészet. Nálunk a Standard méretű szauna ajtó magasabb és szélesebb, mint Magyarországon általában használt. Szauna ajtók tok külmérete 69×194 cm, üveg mérete 63×190 cm. Nézze meg szauna ajtó és gőzkabin ajtó szettjeinket.

 • Szauna üvegajtó – komplett – fenyő tok

  Kedvező ár-érték arányú edzett üveg szauna ajtó, mely minden szerelési anyaggal együtt kapható. A szett tartalmazza a zsanért, a fogantyút, a zárat és a fenyő tokot is.

  Bruttó: 49500 Ft 43900 Ft / db
 • Szauna üvegajtó – komplett – Északi importból

  Szauna üvegajtó szett az Ön kényelméért, hisz a csomag tartalmazza az edzett üveglapot, az alumínium zsanért, a szauna kallantyút, a zárat és a csavartakaró kupakokat. Háromféle extra minőségű tok közül választhatja azt, amelyik a legjobban illik lambériájához.

  Bruttó: 49500 Ft / db
 • Szauna üvegajtó szett – savmart mintával

  Ha valami különlegeset szeretne, ez a szauna üvegajtó savmart mintájával épp Önnek való! Az ajtót komplett csomagban minden szerelési anyaggal együtt forgalmazzuk.

  Bruttó: 89900 Ft / db
 • Komplett szauna üvegfal – üvegajtóval

  Növelje a teret, engedje látszani a fényt! Csodálatosan mutat modern terű, de akár tradicionális szaunákhoz is egy komplett üvegfal! Tágas, szellős érzet, szabadság és tér egyszerre, még a kis alapterületeken is! Még be sem lépett, máris részese az élménynek. Egy komplett üvegfal kivitelezése sem bonyolult és itt megkap hozzá mindent a legjobb minőségben, edzett üveget, kiváló és tartós vasalatokat. Az üvegfal jól bírja a hő különbséget, tiszta és szellős küllemet ad szaunájának!

 • Egyedi gyártású szauna ajtó

  Egyedi készítésű, egyedi méretű luxus szauna ajtó, pont olyan, amire Önnek szüksége van, aki kerüli a sablonosságot, vagy olyan térrel rendelkezik, melyet nem lehet szabványok szerint berendezni szépen! Itt Ön választja a faanyagot a tokhoz, a zsanért, sőt a kallantyút is. Pontos, egyedileg illeszkedő, minőségi fa szauna ajtók, szauna üvegajtók szabadon választott méretben.

 • Egyedi gyártású íves szauna üvegajtó fa keretben

  Pont a sarokra esne az ajtó? – Nem akadály! Egyedi gyártású Íves üvegajtónkkal jobban tudja kihasználni a kis tereket is. Szép és praktikus egy íves, átlátszó szauna ajtó, roppant látványos és exkluzív megoldás. Stabil, dupla-pontos zsanér, mely biztonságos és jól zár. Nem lesz deformálódás a későbbiekben sem. A tok és a faanyag egyedi leválasztható, hogy harmonizáljon a lambériával! Aki ilyet használ, az nagyvonalú, modern és élni tud a lehetőségekkel.

 • Szauna ajtó mágnes zár

  A szauna ajtó zárja erősebb kivitelű, mint egy sima bútorra való mágnes zár, mégis halk és könnyed csukódást biztosít a szauna üvegajtónak. A nálunk kapható speciális szauna ajtóra való finn mágnes zárak lágyan csuknak, mégis erősek.

  Bruttó: 2665 Ft / db
 • Szauna luxus ajtó fogantyú

  Nem mindegy a szemnek és nem mindegy a kéznek, mi kerül először elé. Egy szép és odaillő szauna ajtó fogantyú jó érzés, így magabiztosan és kellemesen fogjuk érezni magunkat már az első pillanattól kezdve a szauna kabinban. Aki minőségi szaunát épít, erről se feledkezzen el!

  Egyedi, luxus kivitelű szauna ajtó fogantyú, titok ami a részletekben rejlik, hiszen belső fele fa, ami megakadályozza a kellemetlen túlforrósodását.

  Bruttó: 24460 Ft / db
 • Gőzkabin üvegajtó – osztrák/kiváló minőségű termék

  Gőzkabin üvegajtót csak fémtokkal lehet tartósan és szépen megoldani. Nálunk most hihetetlenül jó ár-érték arányban kaphatja meg! A szauna gőzkabin víztiszta üveglapos üvegajtó alumínium keretben és vasalattal, luxus fogantyúval nem csak szép, de tartós is! Jobbos, vagy balos kivitelben tetszés szerint. Komplett szettben áruljuk.

  Válassza a kiváló osztrák importot: otthoni vagy közületi gőzkabin ajtó a legjobb minőségben.

  Bruttó: 145360 Ft / db