Himalájai sótéglák

Sótéglák, sóbarlang készítéshez – vigye a friss tengeri sós levegőt oda, ahol csak szükség van rá. Sótéglákból általában azok építkeznek, akik szeretnének valami tényleg különlegeset és hasznosat létrehozni, legyen az sószoba vagy egyéb wellness helyiség.

Óvodákban, gyerekszobában sem ritka ez az anyag: asztmás kisgyerek számára például kifejezetten egészséges a sópára, és ezt legkönnyebben otthon sótégla segítségével érhetjük el. Könnyíti a légzést, így az éjszaka csak nyugodt alvással telik mind a gyermeknek, mind a szülőknek egyaránt. A szaunák mellett kialakított sós pihenőszoba kifejezetten fokozza a szaunaélményt. A sós pára és a hátulról megvilágított sótéglák üdítő relaxációs állapotot idéznek elő a pihenni vágyó szaunázóban, igazi wellness!
Cégünk egyenesen a bányából vásárolja sótégláit, ennek köszönhetően pedig üdítő árakon tudunk nagy választékot és egyedi megoldásokat biztosítani vásárlóinknak. Ha nagy mennyiségben vásárol nálunk sótéglát, különleges kedvezményeket is fel tudunk ajánlani önnek!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.