Himalájai sótéglák

Sótéglák, sóbarlang készítéshez – vigye a friss tengeri sós levegőt oda, ahol csak szükség van rá. Sótéglákból általában azok építkeznek, akik szeretnének valami tényleg különlegeset és hasznosat létrehozni, legyen az sószoba vagy egyéb wellness helyiség.

Óvodákban, gyerekszobában sem ritka ez az anyag: asztmás kisgyerek számára például kifejezetten egészséges a sópára, és ezt legkönnyebben otthon sótégla segítségével érhetjük el. Könnyíti a légzést, így az éjszaka csak nyugodt alvással telik mind a gyermeknek, mind a szülőknek egyaránt. A szaunák mellett kialakított sós pihenőszoba kifejezetten fokozza a szaunaélményt. A sós pára és a hátulról megvilágított sótéglák üdítő relaxációs állapotot idéznek elő a pihenni vágyó szaunázóban, igazi wellness!
Cégünk egyenesen a bányából vásárolja sótégláit, ennek köszönhetően pedig üdítő árakon tudunk nagy választékot és egyedi megoldásokat biztosítani vásárlóinknak. Ha nagy mennyiségben vásárol nálunk sótéglát, különleges kedvezményeket is fel tudunk ajánlani önnek!

 • Himalája sótégla 5x10x20 cm

  Szauna belső burkolatának vagy sóbarlang építésére egyaránt kiválóan alkalmas, gyönyörű színvilágú himalájai sótégla. Amellett, hogy kellemes színei ellazítanak, a kipárolgó só a testünk számára is rengeteg előnnyel bír. Az ebből épült sófal hátsó megvilágítása egyenesen kötelező.

  Bruttó: 805 Ft / db
 • Nagyméretű sótégla 2,5x10x20 cm

  Sófalak és sóburkolatok építésére egyaránt kiváló, exkluzív küllemű, nagyméretű sótégla. Ha valami különlegesre vágyik, akkor ezzel biztos elérheti. Speciális építészeti megoldásokhoz is.

  Bruttó: 1150 Ft / db
 • Himalájai sópor – sótégla ragasztásához

  Sótermékek, pl. sótéglák ragasztásához és rögzítéséhez használatos, 1 kg-os kiszerelésű himalájai sópor. Nem étkezési célra!

  Bruttó: 290 Ft / kg
 • Sógranulátum 2-5 mm szemcseméret

  Sóinhalátorokhoz és egyéb sótermékekhez alkalmazható, 2-5 mm átmérőjű sószemcsékből álló, 1 kg-os kiszerelésű zacskós sópor, sógranulátum. Nem étkezési célra!

  Bruttó: 290 Ft / kg