Finn szauna kövek

Finn szauna kövek

A megfelelő szaunakályha kő kiválasztásán nagyon sok múlik. Minden szaunakályha gyártó leírja, hogy milyen típusú követ érdemes használni. Abban mindegyik megegyezik, hogy a jó hősugárzó képességű lávakövek a legjobbak. Nálunk többféle szaunakályhába való követ is talál. Elektromos szaunakályhához az apróbb szemű, pattintott lávakövet, fatüzelésű szaunakályhához a nagyobb darabos lávakövet.Tartunk speciális gömbölyű lávaköveket is, ezeket elég a pattintottak tetejére tenni, mert szerepük majd a felöntés lágyságában, eltérő jellegében fog megnyilvánulni.

A szauna köveket egységesen csomagban, dobozolva adjuk.

  • Szauna Láva Kövek

    Nálunk többféle szaunakályhába való követ is talál. Elektromos szaunakályhához az apróbb szemű, pattintott lávakövet, fatüzelésű szaunakályhához a nagyobb darabos lávakövet. A szauna köveket egységesen csomagban, dobozolva adjuk.

    Bruttó: 4170 Ft / doboz
  • Gömbölyű Szauna Kő

    Minden szaunakályha típushoz ajánlott gömbölyű szauna kő. Miben más mint a többi? A felöntés során képződő gőz és pára kisebb felületről sistereg, párolog, így nem annyira erős és fejbeütős, mint a pattintott, tehát nagyobb felületű kövek felöntése. Próbálja ki!

    Bruttó: 12630 Ft / doboz