Harvia fatüzelésű szaunakályha

Harvia fatüzelésű szaunakályhák nagy választékban találhatóak nálunk!

A legkisebb Harvia M3-tól egészen a Harvia Legend 300-ig, szinte minden szauna méretben kapható nálunk Harvia fatüzelésű szaunakályha. A Harvia cég is gyárt nagy kőküllemű – sok szauna kő befogadására képes – párásabb szaunához való fatüzelésű szauna kályhát, ezek a Harvia Legend család sorozatból valóak.
Kicsi vagy nagy, gazdaságos vagy erőteljes? Mindegy, milyen szaunakályhát keres, a Harvia egész biztosan kínál az ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelő típust. Különbség csak a méretben, illetve a kőbefogadó képességben van, minőségben minden szaunakályhájuk a legmagasabb elvárásoknak felel meg. Tekintse meg fatüzelésű Harvia szaunakályháinkat!

  • Harvia fatüzelésű szaunakályha

    Harvia fatüzelésű szaunakályhák nagy választékban találhatóak nálunk! A legkisebb Harvia M3-tól egészen a Harvia Legend 300-ig, szinte minden szauna méretre tudunk kínálni HARVIA fatüzelésű szaunakályhát. A Harvia cég is gyárt nagy kőküllemű – sok szaunakő befogadására képes – párásabb szaunához való fatüzelésű szaunakályhát, ezek a Harvia Legend család sorozatból valóak.

    Bruttó: 147660 Ft / db-tól