IKI elektromos szaunakályha

Az oszlopos kivitelezésű IKI, finn elektromos szaunakályhák gyorsan nagy népszerűségre tettek szert. Különleges, magas kivitelezésüknek és nagy kőküllemüknek köszönhetően kiváló látványelemként is szolgálnak.

Viszonylag kis helyet foglalnak el. Gyorsan és jól melegszenek át, és mivel a hő felfelé terjed, roppant gazdaságos is az üzemeltetésük. Az IKI elektromos szaunakályha finn tervezői tudták, hogy a szép, lávaköves acélrácsos oszlop látványába egyszerűen és gyorsan beleszeret bárki, aki csak meglátja. Kiváló műszaki jellemzője és megbízható üzemeltetése miatt egyre népszerűbb az IKI világszerte a szaunaépítők körében. Nézze meg Ön is az IKI szaunakályha választékunkat!

 • Ikikiuas Monolith Szaunakályha Torony

  IKIKIUAS Monolith torony szaunakályha nagy kőmennyiséget képes hihetetlen rövid idő alatt felmelegíteni, így a közösségi szaunakályhák között az egyik éllovas. A letisztult skandináv design mintaképe, tervezője Eero Aarnio. A használat és a dizájn egymást erősítik, így nem csak szép, hanem nagyon jól illeszkedik egy modern szaunába, elegáns és stílusos. Az IKIKIUAS MONOLITH magas toronyszerű kialakítása miatt kedvelt, jól lehet vele kihasználni a teret, nem foglal nagy alapterületet, egyenletesen adja a hőt.

  Vásároljon biztos forrásból, az IKI szaunakályhák hivatalos Magyarországi Képviselőjétől! 2 év teljes körű gyári IKI garanciával.

  Bruttó: 399335 Ft721775 Ft / db
 • Iki corner szaunakályha 6,6 kw beépített vezérléssel és külső vezérléssel

  Sarok szaunakályha IKI 6,6 nagyobb szaunák és szaunaházak részére. Beépített vezérlésű, impozáns méretű és megjelenésű szaunakályha, ami mérete ellenére is helytakarékos.  Fontos tudni, hogy a világ egyik legnagyobb kőigényű, azaz 140 kg lávakővel működő szaunakályhájáról van szó!

  Az IKI ezzel a berendezéssel egy külön kategóriát hozott létre a szaunakályhák között, mivel látványos, nagy, és nagyon gyorsan felmelegedő, csúcsminőségű darabról van szó ehhez képest elenyésző helyigénnyel.

  Vásároljon biztos forrásból, az IKI szaunakályhák hivatalos Magyarországi Képviselőjétől! 2 év teljes körű gyári IKI garanciával.

 • IKI Szaunakályha 15 kW Vezérlés Nélkül

  Oszlopos kialakítású szaunakályha, merész vonalak, selyemfényű acélkeretes-hálós design és kiváló alapanyagok jellemzik. A finn IKI gyár nagy teljesítményű és látványos kályhája Önnek is sok örömet, különleges szauna élményt fog okozni, hisz kategóriájában kiugróan magas a kőbefogadása, a 15 wattos kályhába 260 kg kő fér bele.

 • IKI Szaunakályha 20 kW Vezérlés Nélkül

  Elektromos kályháink közül ez az egyik legnagyobb kőbefogadó-képességű szaunakályha. Közösségi, nagyobb szaunák, szaunaházak számára ideális, jó hőtartása és nagy felülete miatt, mely a felöntésekkel különlegesen páradús és egészséges szaunaélményhez juttatja a kabinban ülő vendégeket.  A finn IKI gyár egyik legnagyobb fejlesztése, hogy egy 20 kilowattos kályhába belefér 400 kg szauna láva kő!

  Figyelemreméltóan jó a formatervezése, így viszonylag kis helyet foglal, esztétikus és az alapanyagok minőségi részletei teszik teljesé a szaunakályhát, az exkluzív kabinok kiváló felszerelése Az áráért az elvárton felüli teljesítményt ad.

   

 • IKI Szaunakályha 30 kW Vezérlés Nélkül

  Mitől óriás ez az elektromos szaunakályhák között? A 30 kilowattos kályhába belefér 600 kg szauna láva kő. A hat mázsa forró kő felöntéskor óriási felületen sistereg és tölti meg párával a kabint. Ha Önnek sok vendége van, és fontos a kiváló ár-érték arány, akkor nem szabad kevesebbel beérnie. Óriási és minőségi kályha, luxus szauna élmény, feledhetetlen pillanatok!

  Vásároljon biztos forrásból, az IKI szaunakályhák hivatalos Magyarországi Képviselőjétől! 2 év teljes körű gyári IKI garanciával.