Szauna infrasugárzók

A Philips Vitae/Sentiotec kerámia csöves infrapanel osztrák CE minősített termék, mely a legjobb ár-érték arányú a piacon. Az infraszauna a testet melegíti, így hatékonyabban támogatja a méregtelenítést.

ÚJDONSÁG!
A Sentiotec kifejlesztett egy Schott Nextrema® nevezetű üveget amit az infrasugárzó elé kell beszerelni, így nem bántja az emberi szemet, de az összes jótékony sugarat átengedi, ez a termék nagyon elterjedt a német és osztrák piacon. Nem véletlenül, hiszen az igényes közönség kedvencei mind kivitelezésben, mind hatásukat tekintve a Szauna infrasugárzók.

 • Sentiotec infrahalogén sugárzó panel háttámla

  Élvezze még kényelmesebben az infrasugárzó kellemes hőhatását egy háttámla segítségével, amivel a méregtelenítés és a regenerálódás biztonságos és pihentető élmény lesz. Wellness felsőfokon!

  Bruttó: 15950 Ft / pár
 • Sentiotec Schott Nextrema üveg és keret infrasugárzóhoz

  A Sentiotec által kifejlesztett Schott Nextrema nevű üvegpanellel megvédheti szemét az infrasugárzó használatakor, hisz ez az üveg képes arra, hogy a jótékony sugarakat átengedje, és így még üdítőbbé és kényelmesebbé tegye a szaunázás élményét. Hozzávaló fém keret is kapható üzletünkben.

  Bruttó: 24030 Ft / db
 • Sentiotec ECO Full Spectrum Infrasugárzó panel

  Ez az infrasugárzó pillanatok alatt használatra készen áll, így egy gondolatnyi idő alatt már élvezheti is a szauna méregtelenítő, regeneráló hatását. Egyszerű szerelés, modern és praktikus kivitel. Európai CE minősítéssel.

  Bruttó: 27900 Ft / db
 • Sentiotec ECO Full Spectrum Infrasugárzó panel – mennyezetről lehajtható

  Innovatív megoldás kombinált vagy nagy méretű szaunákba a lehajtható infrasugárzó, amivel közelebb hozhatja a jótékony sugarak méregtelenítő hatását. Élvezze a tökéletesen egyenletes infraszauna meleget ezzel az erős, igényes kivitelezésű infrasugárzóval! Európai CE minősítéssel.

 • Schott Nextrema® Infrasugárzó fekete vagy fehér üveggel, fém kerettel

  Alakítsa ki saját wellnessközpontját a legkorszerűbb infraszaunával felszerelve! Ennyi kényeztetés muszáj Önnek és a vendégeinek! Az infrasugárzók jótékonyan hatnak a test méregtelenítő folyamataira, finom melegük a testet és a lelket is átmelegíti. Most kiváló áron juthat ezekhez a csúcsminőségű berendezésekhez! Európai CE minősítéssel.

  Bruttó: 87890 Ft105620 Ft / db