Szauna padlécek

Válasszon erős, tömör és szép szálas szauna padléceink közül. Szálkamentes, selymes felületű, minőségi natúr kivitelű termékek.

Rossz hővezetése kellemessé teszi mind a talpunk, mind pedig ráfekvés esetére is.

A Szauna padlécek Méretét, színét hosszan megtartó, minőségi faanyagokat kínálunk, melyek olyanok, amilyeneket az eredeti finn szaunákhoz is használnak Északon.

 • Csomómentes fehér nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 25×80 mm

  Az eredeti finn szauna alapanyag. „A+” minőségű, azaz teljességgel göcs- és színeltérés-mentes, oldalain gömbölyített fehér szauna padléc. Rossz hővezető képessége nagy előny a szaunázásnál, világos, fehér színe pedig igen esztétikussá teszi.

  Bruttó: 1060 Ft / fm-től
 • Csomómentes fehér nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 21×90 mm

  Az eredeti finn szauna alapanyag. „A+” minőségű, azaz teljességgel göcs- és színeltérés-mentes, oldalain gömbölyített fehér szauna padléc. Rossz hővezető képessége nagy előny a szaunázásnál, világos, fehér színe pedig igen esztétikussá teszi.

  Bruttó: 1390 Ft / fm-től
 • Csomómentes fehér nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 28×90 mm

  Ennél autentikusabb szauna alapanyagot nem talál a piacon. A világos, fehér színű három oldalt csomómentes, élein gömbölyített fehér nyárfa a finnek közkedvelt alapanyaga a szaunázás kezdete óta, hiszen rossz hővezető képessége nagy előnynek számít.

  Bruttó: 1560 Ft / fm-től
 • Csomómentes Thermowood nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 25×80 mm

  Hosszútávra tervez szauna padlécével? Ez a thermowood eljárással kezelt nyárfa padléc hihetetlenül ellenálló a külső hatásokkal szemben: nem vetemedik, gomba és penész nem marad meg rajta (még magas páratartalom mellett sem), trópusi fához hasonló színéből nem veszít, élettartama pedig többszöröse a kezeletlen fákhoz képest. Egyszerűen kellemes ülni, feküdni rajta.

  Bruttó: 1275 Ft / fm-től
 • Csomómentes Thermowood nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 28×135 mm

  Hosszútávra tervez szauna padlécével? Olyat keres, amire jó ráülni, rálépni csupasz lábbal? Ez a thermowood eljárással kezelt nyárfa padléc hihetetlenül ellenálló a külső hatásokkal szemben: nem vetemedik, gomba és penész nem marad meg rajta (még magas páratartalom mellett sem), trópusi fához hasonló színéből nem veszít, élettartama pedig többszöröse a kezeletlen fákhoz képest. „AB” minőségű, tehát göcsmentes, azonban színeltérés előfordul az anyagban.

  Bruttó: 2890 Ft / fm-től
 • Csomómentes Thermowood nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 21×90 mm

  A thermowood eljárással kezelt nyárfa szauna padléc egyik erénye, hogy a külső hatások nem károsítják – lehet az rovar, gomba vagy penész, a hőkezelés hatására mindnek ellenáll, amely ráadásul még a fa élettartamát is többszörösévé teszi a kezeletlen fáéhoz képest. Vetemedésre ugyancsak kevésbé hajlamos, mint a hagyományos szauna padlécek, és trópusi fákhoz hasonló színének tartósságában is bízhat. Így legyen az bel- vagy kültéri szauna ahová szánja, ezt a padlécet bátran ajánlhatjuk.

  Bruttó: 1510 Ft / fm-től
 • Csomómentes Thermowood nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 28×90 mm

  “A” minőségű, azaz göcsmentes, színeltérés nélküli szauna padléc. Ez a thermowood eljárással kezelt nyárfa padléc hihetetlenül ellenálló a külső hatásokkal szemben: nem vetemedik, gomba és penész nem marad meg rajta (még magas páratartalom mellett sem), trópusi fához hasonló színéből nem veszít, élettartama pedig többszöröse a kezeletlen fákhoz képest.

  Bruttó: 1790 Ft / fm-től
 • Csomómentes Thermowood nyárfa szauna padléc, ‘A’ minőség, 28×115 mm

  Tartós és kellemes járás és ülés esik rajta. Ha igazi wellness építéséhez keres alapanyagot, akkor megtalálta. Ez a thermowood eljárással kezelt, extra széles rezgő nyárfa padléc hihetetlenül ellenálló a külső hatásokkal szemben: nem vetemedik, gomba és penész nem marad meg rajta (még magas páratartalom mellett sem), trópusi fához hasonló színéből nem veszít, élettartama pedig sokkalta hosszabb, mint a hőkezelést nem kapott faanyagé.

  Bruttó: 2250 Ft / fm-től
 • Csomószegény Thermowood borovifenyő szauna padléc, ‘A’ minőség, 26×115 mm

  A nagy igénybevételnek is ellenálló szauna padléc vastagságának köszönhetően nem csak masszív és tartós, de rendkívül mutatós is, így a minőség nem megy az esztétikai élmény rovására. Sima felületén élmény feküdni vagy ülni, nem szálkásodik és selymes felülete hamar szárad, jól tartja a méretét, egyszóval minőségi és kellemes padléc, amit Önnek is bátran ajánlunk!

  Bruttó: 1140 Ft / fm
 • Csomómentes vörös cédrus szauna padléc, ‘A’ minőség, 26×94 mm

  A legegyszerűbb szaunát is feldobja ez a luxus minőségű vörös cédrus szauna padléc, ami kellemes illatával az egész helyiséget betölti. Érdemes akkor is beruházni rá, ha a szauna falai gyengébb minőségű lambériát kapnak. Jó megérinteni, jó ráfeküdni, ez az a bársonyos faanyag, ami minőségi és kellemes fogása miatt az igényesek szaunájában is megállja a helyét.

  Bruttó: 3780 Ft / fm
 • Csomómentes Thermowood magnólia szauna padléc, ‘A’ minőség, 28×185 mm

  A tulipánfa szauna padléc olyan kellemes a szemnek, hogy akár dekorációs célokra is használható. Igazi luxus, amit érdemes az Ön szaunájába is beszerezni. Gondolja meg, a padléc az a pont, ahol a testünk biztosan érintkezik a fával – nem jobb ide venni a legkiválóbb minőséget? Szépsége ellenére nem igényel sok gondozást, a Thermowood technológiának köszönhetően különösebb karbantartás nélkül is mutatós és ép marad.

  Bruttó: 7255 Ft / fm-től