Nyír vízálló rétegelt lemez - BFU100 BB/CP

A nyír vízálló rétegelt lemez előnye, hogy víz- és főzésálló tulajdonságai révén mind bútorkészítéshez, mind belsőépítészeti munkákhoz alkalmazható.

A rétegelt lemez megmunkálása

Megmunkálása könnyű, különösebb előkészítési munkálatokat nem igényel, ragasztható, csavarozható, szögelhető és bármilyen fa felületkezelő anyaggal (pác, lakk, lazúr, festék,) gyorsan, tartósan bevonható alapanyag, ami kültéren és beltéren egyaránt tartós és esztétikus alapanyag a nyír könnyed, semleges karakterével.

Rétegelt lemez árak a leírásokban!

 • Nyír vízálló rétegelt lemez – 4mm

  A 4 mm-es nyír vízálló rétegelt lemez kültéri, vagy nedves helyiségbe készítendő bútoralkatrész és falburkolat készítésére használatos.

  Bruttó: 2350 Ft / m2
 • Nyír vízálló rétegelt lemez – 6,5 mm

  A 6,5 mm-es nyír vízálló rétegelt lemez elsősorban belsőépítészeti célokra, párás vagy nedves környezetben való felhasználásra alkalmas.

  Bruttó: 2790 Ft / m2
 • Nyír vízálló rétegelt lemez – 12,0 mm

  A 12 mm-es nyír vízálló rétegelt lemez kiváló mind nedves helységbeli és kültéri bútoralkatrész, fal-, mennyezeti burkolat-, mind asztallap, munkapult és munkalap készítéséhez.

  Bruttó: 3950 Ft / m2
 • Nyír vízálló rétegelt lemez – 15,0 mm

  A 15 mm-es nyír vízálló rétegelt lemez elsősorban kültéri, vagy nedves helyiségben való felhasználásra alkalmas, fal- és mennyezeti burkolati elemként, bútoralkatrészként, munkalapként és sablonként egyaránt hasznosítható.

  Bruttó: 4490 Ft / m2
 • Nyír vízálló rétegelt lemez – 18,0 mm

  A 18 mm-es nyír vízálló rétegelt lemez kültéri, vagy nedves helyiségben járólapnak illetőleg egyéb fal- és mennyezeti burkolatnak is felhasználható alapanyag.

  Bruttó: 5490 Ft / m2
 • Nyír vízálló rétegelt lemez – 21,0 mm

  A 21 mm-es nyír vízálló rétegelt lemez elsősorban nedves helyiségben és kültéren való felhasználásra alkalmas fal- és mennyezeti burkolatnak, bútoralkatrésznek, sablonnak, munkalapnak, pultnak, asztallapnak, járműpadlónak és járólapnak.

  Bruttó: 6100 Ft / m2