Nyír rétegelt lemez - IF20 BB/CP

A nyír rétegelt lemez, más néven nyír furnérlap kiváló fahelyettesítő anyag, nagy hajlítószilárdsággal rendelkezik.

Igy előnyösen használható olyan területeken, ahol előírás a tartós szilárdság.

A rétegelt lemez kiváló választás akkor, ha fából készült lemezre van szükségünk, de jelentősen olcsóbban akarunk vásárolni. Mintha tömör fa lemezt vennénk. Használatát elsősorban beltérre javasoljuk. Felülete szép, megőrzi a nyírre emlékeztető rajzolatot. A táblaméretének köszönhetően igen kedvelt anyag.
A magyar rétegelt lemez piac tradicionális terméke.

 • Nyír rétegelt lemez – 3,0 mm

  A 3 mm-es nyír rétegelt lemez bútoralkatrésznek valamint beltéri burkolatnak és különböző hajlított felületek képzésére, modellezésre is kiválóan alkalmas.

  Bruttó: 1010 Ft / m2
 • Nyír rétegelt lemez – 4mm

  A 4 mm-es nyír rétegelt lemez bútorhátfalként, beltéri fal- és mennyezeti burkolatként és sablon alapanyagként is felhasználható.

  Bruttó: 1190 Ft / m2
 • Nyír rétegelt lemez – 6,0 mm

  Általános felhasználású asztallapnak és különböző belsőépítészeti és asztalosmunkákhoz optimális választás a 6 mm-es nyír rétegelt lemez.

  Bruttó: 1550 Ft / m2
 • Nyír rétegelt lemez – 10,0 mm

  Bruttó: 2290 Ft / m2
 • Nyír rétegelt lemez – 12,0 mm

  A 12 mm-es nyír rétegelt lemez nem csak beltéri burkolatként, de bútoralkatrészek-, és asztallapok, pultok készítésére is felhasználható.

  Bruttó: 2600 Ft / m2
 • Nyír rétegelt lemez – 15,0 mm

  A 15 mm-es nyír rétegelt lemez vastagsága és szilárdsága révén járműpadlónak, járólapnak, sablonoknak, nagy igénybevételű pultoknak, valamint munkalap alapanyagnak is megfelelő választás.

  Bruttó: 3290 Ft / m2
 • Nyír rétegelt lemez – 18,0 mm

  A 18 mm-es nyír rétegelt lemezből beltéri falak-, mennyezeti burkolatok, munkaasztalok, pultok, valamint tömörfa lemezt helyettesítve járműpadló és üzemi járólap is készíthető.

  Bruttó: 3990 Ft / m2