CSÚSZÁSMENTES RÉTEGELT LEMEZ -BFU 100 120/120 G

Csúszásmentes rétegelt nyírfa lemezeinket kül- és beltéren egyaránt kiválóan lehet használni, sokoldalú, tartós és biztonságos anyag. Elsősorban olyan helyekre javasoljuk a használatát, ahol emberek járnak, ami mozgatásra, vagy egyéb mechanikus igénybevételre lesz kialakítva. A csúszásmentes rétegelt lemez több vastagságban kerül forgalomba, így a viszonylag könnyű, 9 mm-es vastagságtól (ami egyébként burkolásra is alkalmas), egészen a nagy teherbírású, robosztus, 24 mm-es vastagságig.

A lemez egyik oldala  csúszásmentes, a másik oldala vízzáró, konzerváló fenolfilm réteggel bevont, így nedves helyen, időjárásnak kitett helyen is biztonsággal alkalmazható. Külön felületkezelést már nem igényel.

A csúszásmentes rétegelt lemez faipari eljárásokkal munkálható meg, fúrható, fűrészelhető. Gyakran készül belőle lépcső, emelvény padlózat, dobogó, kiállítási elem, színpadburkolat, átjáró, fa járda, de lehet akár teraszburkolásra is használni.

Teherautók platójára is kiválóan alkalmas a csúszásmentes rétegelt lemez, mert védi a járművet, amellett a cseréje is egyszerű. Mivel felülete csúszásmentesített, a rakomány kevésbé mozdul el és a biztonságos rakodást is segíti azáltal, hogy még vizesen is biztosan lehet rajta megállni, járni. Telephelyűnkön több méretvastagságban megvásárolható a csúszásmentes rétegelt lemez.

 • Csúszásmentes rétegelt lemez – 9,0 mm

  Csúszásmentes rétegelt lemez, mellyel kiválóan és biztonságosan tud dolgozni. Alkalmas burkolásra, járófelületekre, lépcsőkre bel- és kültéren, sőt teherautók platójára is ezt javasoljuk.

  Bruttó: 4225 Ft 3950 Ft / m2
 • Csúszásmentes rétegelt lemez – 12,0 mm

  Csúszásmentes rétegelt lemez sokoldalú építőipari és belsőépítészeti munkákhoz, kiállítások, színpadok, lépcsők szereléséhez. Vízálló, torzulása, zsugorodása minimális.

  Bruttó: 5120 Ft 4850 Ft / m2
 • Csúszásmentes rétegelt lemez – 15,0 mm

  Csúszásmentes rétegelt lemez olyan helyre, ahol már súlyt is meg kell tartania. Feljárók, galériák, dobogók, rámpák csúszásmentes építéséhez kültéren is. Nem igényel további felületkezelést.

  Bruttó: 6000 Ft 5150 Ft / m2
 • Csúszásmentes rétegelt lemez – 18,0 mm

  Galériák, színpadok,  padlóburkolataként ideális,  nagy teherbírású, terhelhető járható.

  Széleskörű alkalmazást tesz lehetővé, erős ragasztott fa alapanyaga nagy szilárdságú, vízálló.

  Bruttó: 6800 Ft 6150 Ft / m2
 • Csúszásmentes rétegelt lemez – 21,0 mm

  Időjárásálló, vastag csúszásmentes rétegelt lemez, mely sokoldalúan alkalmazható, nagy szilárdságú építési faanyag. Külön kezelést nem igényel, az egyik oldala csúszásmentes bevonattal rendelkezik.

  Bruttó: 8000 Ft 6850 Ft / m2
 • Csúszásmentes rétegelt lemez – 24,0 mm

  Extra vastag csúszásálló rétegelt lemez, ami targoncával, kisebb géppel terhelhető járható, kül- és beltéren egyaránt stabil és kompromisszumoktól mentes tartást ad külső és belső felhasználásra, bárhová jó választás.

  Bruttó: 9300 Ft 8500 Ft / m2