Csúszásmentes rétegelt lemez - BFU100 120/120 G

Csúszásmentes rétegelt nyírfa lemezeinket kül- és beltéren egyaránt kiválóan lehet használni, sokoldalú, tartós és biztonságos anyag. Elsősorban olyan helyekre javasoljuk a használatát, ahol emberek járnak, ami mozgatásra, vagy egyéb mechanikus igénybevételre lesz kialakítva. A csúszásmentes rétegelt lemez több vastagságban kerül forgalomba, így a viszonylag könnyű, 9 mm-es vastagságtól (ami egyébként burkolásra is alkalmas), egészen a nagy teherbírású, robosztus, 24 mm-es vastagságig.

A lemez egyik oldala  csúszásmentes, a másik oldala vízzáró, konzerváló fenolfilm réteggel bevont, így nedves helyen, időjárásnak kitett helyen is biztonsággal alkalmazható. Külön felületkezelést már nem igényel.

A csúszásmentes rétegelt lemez faipari eljárásokkal munkálható meg, fúrható, fűrészelhető. Gyakran készül belőle lépcső, emelvény padlózat, dobogó, kiállítási elem, színpadburkolat, átjáró, fa járda, de lehet akár teraszburkolásra is használni.

Teherautók platójára is kiválóan alkalmas a csúszásmentes rétegelt lemez, mert védi a járművet, amellett a cseréje is egyszerű. Mivel felülete csúszásmentesített, a rakomány kevésbé mozdul el és a biztonságos rakodást is segíti azáltal, hogy még vizesen is biztosan lehet rajta megállni, járni. Telephelyűnkön több méretvastagságban megvásárolható a csúszásmentes rétegelt lemez.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva