Padlóburkolatok

Padlófűtésre alkalmas tömörfa parketta után kutat? A Thermowood eljárással készült beltéri padlóburkolat az egyetlen, ami erre alkalmas. Ez a ma ismert legkevésbé vetemedő fa padlóburkolat!

Élő, meleg és szép hatást szeretne, de padlófűtése van, ezért nem tudja padlóját tömörfa parkettával burkolni? Esetleg csak egy szép, tartós parkettát szeretne? Sokan járnak pórul a ragasztott parkettájukkal, amikor az felhólyagosodik, esetleg a lerakás utáni második évben már hézagok jelennek meg az illesztéseknél. Mindezeket a problémákat elkerülheti, ha Thermowood eljárással készült (azaz hőkezelt) hajópadlót, svédpadlót, vagy ipari parkettát vásárol. Nem fog csalódni benne!

További részletek a padlóburkolatokról

Ha klasszikus csomószegény tölgyfához hasonló parkettát szeretne, de más árkategóriában és jobb minőségben, akkor ajánljuk a Thermowood eljáráson átesett nyírfa svédpadlónkat.

Egzotikusabb megjelenésű padló – pekándiófából készült különleges minőségű padlónk önnek is egy életen át gyönyörű fa járófelületet biztosít. Színvilága a trópusi fára hasonlít – azonban a Thermowood eljárásnak köszönhetően sokkal tartósabb, ráadásul még az őserdőket is megkíméljük, ha ezt választjuk!

Thermowood, Intenzíven kezelt kőrisfa – tartós és szép. A hőkezelt padlóburkolat az egyetlen, ami padlófűtéshez is alkalmas, bírja a hőt, a megpróbáltatásokat sokáig szép és egyenletes marad. Bármilyen más fajta padlóburkolat könnyen megvetemedik, nem szabad padlófűtéshez használni. Bátran állítjuk, hogy kiemelkedő minőségű és választékú, padlófűtéssel kompatibilis, Thermowood eljárással kezelt kőrisfa parkettánk az ön otthonában, irodájában is azonnal a helyiség ékessége lesz.
Nézze meg Thermowood fa padlóburkolat kínálatunkat, fatelepünkön óriási választékot talál!

 • Thermowood fenyő, fózolt – kefézett padlóburkolat 20×185

  Rusztikus megjelenésű, „A” minőségű (tehát hibátlan, de csomós) hajópadló. A padlóburkolat finn lucfenyőből készült, szélessége és felülete egyedülállóan gyönyörű. Thermowood eljárással kezelt, amitől a fa nem vetemedik. Felülete fózolt, kefézett, ami keménységet ad a hajópadlónak.

  Bruttó: 7450 Ft / m2
 • Thermowood fenyő, kefézett felületű padlóburkolat 26×180

  Thermowood eljárással kezelt finn lucfenyő padlóburkolat. Egyedülálló szélessége hatalmas felületen mutatja meg a fa természetes szépségét. Akár 5x kefézhető, olajozható, csiszolható, így mindig képes a megújulásra!

  Bruttó: 12770 Ft / m2
 • Thermowood kőris kemény fa padlóburkolat 15x90mm csomómentes 190°C hőkezelt

  Többször is csiszolható, olajozható, lakkozható felületű, 190°C-on hőkezelt Thermowood kőris keményfa padlóburkolat.  “A+” minőségű, vagyis hiba- és csomómentes. Gyönyörű színnel és erezettel rendelkezik, ami megragadja a szemet és meleg, szép fénye különlegessé teszi azt a helyet, ahová bekerül.

  Bruttó: 16570 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 15x130mm rusztikus 190°C hőkezelt

  Rusztikus, “A” minőségű thermowood keményfa padlóburkolat. Teljesen hibamentes, csomós svédpadló. Szélessége kiadja a gyönyörű faerezet minden szépségét, felülete kemény. Jó választás nagyobb igénybevételhez is.

  Bruttó: 16530 Ft / m2
 • Thermowood pekándió keményfa padlóburkolat – Rusztikus

  Thermowood eljárással készült pekándió keményfa padlóburkolat. “A” minőségű, vagyis hibamentes, csomós. Kemény felületű, gyönyörű szélességű padlóburkolat, ami trópusifa küllemmel emeli szinte luxusminőségűvé a helységet. Ez kiváló választás, ha „egy életen át” tartó minőségre vágyik, ami megbízhatóan és szépen simul léptei alá.

  Bruttó: 20700 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 15x130mm A+ göcsmentes 190°C hőkezelt

  “A+” minőségű, tehát hibátlan és göcsmentes Thermowood kőrisfa padlóburkolat. 190°C-on hőkezelt, erezete gyönyörű, a szélessége kiadja a fa minden szépségét. Ha ezt választja otthonába, egy életen át elégedett lesz vele.

  Bruttó: 19500 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 15x130mm göcsmentes 215°C hőkezelt

  215°C-on hőkezelt, Thermowood kőris keményfa padlóburkolat. Felülete többször is lakkozható, csiszolható, olajozható, így élettartama során többször is varázsolhatunk neki újszerű kinézetet. Minősége “A+”, ami annyit jelent, hogy tökéletesen hiba- és csomómentes.

  Bruttó: 20390 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 18x150mm göcsmentes 190°C hőkezelt

  Göcsöktől és hibáktól mentes, “A+” minőségű keményfa padlóburkolat. Thermowood eljárással, 190°C-on kezelt kőrisfa, mely gyönyörű erezettel és szélességgel rendelkezik. Remek választás padlófűtés mellé is, nem vetemedik, a hőt bírja és szép színe különösen egyedivé varázsolja a helyiséget, puszta látványa is emeli a komfortérzetet.

  Bruttó: 20100 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 18x190mm göcsmentes 190°C hőkezelt

  “A+” minőségű, vagyis hibáktól és csomóktól mentes, gyönyörű faerezettel és szélességgel rendelkező keményfa padlóburkolat. 190°C-on, Thermowood eljárással kezelt csúcsminőségű svédpadló. Padlófűtéshez is ezt válassza, egyedülállóan jó mérettartó tulajdonság, szépség és minőség jellemzi.

  Bruttó: 24460 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 18x150mm göcsmentes 215°C hőkezelt

  Magas minőségű (“A+”), gyönyörű erezetű és színű Thermowood eljárással kezelt kőrisfa padlóburkolat. Göcsöktől és hibáktól mentes. 215°C-on hőkezelt. Padlófűtés mellé is javasoljuk, nem vetemedik és méretét, színét sokáig megőrzi.

  Bruttó: 21070 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa padlóburkolat 18x190mm göcsmentes 215°C hőkezelt

  Thermowood, 215°C-on hőkezelt kőrisfa keményfa padlóburkolat. “A+” minősége garantálja a hiba- és csomómentességet. Színe és erezete gyönyörű, tükrözi az anyag magas minőségét. Padlófűtéshez is ezt válassza, egyedülállóan jó mérettartó tulajdonság, szépség és melegség jellemzi.

  Bruttó: 25500 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa ipari parketta göcsmentes 190°C hőkezelt

  Ez a Thermowood kőrisfa parketta hihetetlen ellenálló képessége, mérettartósága és keménysége miatt páratlan az ipari parketták közt. 190°C-on hőkezelt, hiba- és göcsmentes, “A+” minőségű keményfa padlóburkolat, gyönyörű színnel és erezettel.

  Bruttó: 7300 Ft / m2
 • Thermowood kőris keményfa ipari parketta göcsmentes 215°C hőkezelt

  Ez a magas hőmérsékleten, 215°C-on hőkezelt kőris keményfa ipari parketta azoknak ajánlott, akik rendkívül kedvező áron szeretnék a lehető legmagasabb minőségű faanyagot beszerezni. A minőségéhez pedig nem férhet kétség: “A+” besorolású, vagyis száz százalékig hiba- és csomómentes, valamint erezete és színe miatt ránézésre is kiemelkedően szép.

  Bruttó: 8300 Ft / m2
 • Thermowood kőris göcsmentes padló szegélyléc 190°C hőkezelt

  “A+” minőségű, vagyis teljességgel hiba- és csomómentes Thermowood keményfa szegélyléc, amely gyönyörű világosbarna színnel és faerezettel rendelkezik.

  Bruttó: 1350 Ft / fm
 • Thermowood kőris göcsmentes padló szegélyléc, sötétbarna 215°C hőkezelt

  Ez az elegáns, sötétbarna szegélyléc a legjobb minőségű, 215°C-on hőkezelt thermowood kőrisfából készült. “A+” minőségű, azaz hibáktól és csomóktól mentes, gyönyörű faerezettel, amely méltó lezárása a padlóburkolatnak. A szegéllyel lesz igazán teljes és tartós a parkettája, ezen egyszerűen nem szabad takarékoskodni.

  Bruttó: 1450 Ft / fm