Padlóburkolatok

Padlófűtésre alkalmas tömörfa parketta után kutat? A Thermowood eljárással készült beltéri padlóburkolat az egyetlen, ami erre alkalmas. Ez a ma ismert legkevésbé vetemedő fa padlóburkolat!

Élő, meleg és szép hatást szeretne, de padlófűtése van, ezért nem tudja padlóját tömörfa parkettával burkolni? Esetleg csak egy szép, tartós parkettát szeretne? Sokan járnak pórul a ragasztott parkettájukkal, amikor az felhólyagosodik, esetleg a lerakás utáni második évben már hézagok jelennek meg az illesztéseknél. Mindezeket a problémákat elkerülheti, ha Thermowood eljárással készült (azaz hőkezelt) hajópadlót, svédpadlót, vagy ipari parkettát vásárol. Nem fog csalódni benne!

További részletek a padlóburkolatokról

Ha klasszikus csomószegény tölgyfához hasonló parkettát szeretne, de más árkategóriában és jobb minőségben, akkor ajánljuk a Thermowood eljáráson átesett nyírfa svédpadlónkat.

Egzotikusabb megjelenésű padló – pekándiófából készült különleges minőségű padlónk önnek is egy életen át gyönyörű fa járófelületet biztosít. Színvilága a trópusi fára hasonlít – azonban a Thermowood eljárásnak köszönhetően sokkal tartósabb, ráadásul még az őserdőket is megkíméljük, ha ezt választjuk!

Thermowood, Intenzíven kezelt kőrisfa – tartós és szép. A hőkezelt padlóburkolat az egyetlen, ami padlófűtéshez is alkalmas, bírja a hőt, a megpróbáltatásokat sokáig szép és egyenletes marad. Bármilyen más fajta padlóburkolat könnyen megvetemedik, nem szabad padlófűtéshez használni. Bátran állítjuk, hogy kiemelkedő minőségű és választékú, padlófűtéssel kompatibilis, Thermowood eljárással kezelt kőrisfa parkettánk az ön otthonában, irodájában is azonnal a helyiség ékessége lesz.
Nézze meg Thermowood fa padlóburkolat kínálatunkat, fatelepünkön óriási választékot talál!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva