Bardoline Classic

A Bardoline Top egy színes tető és fal burkoló bitumenes zsindelyfedés, melyet száraz körülmények között, az UV sugárzástól, hőtől, esőtől és nedvességtől védve kell tárolni.

Kezelése, felrakása egyszerű – szinte bárhol, bármilyen formában alkalmazható.

Az egyes elemek üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel. Öntapadós csíkkal és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is. A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE® zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra.

Ráadásul a helyesen felrakott és leragasztott BARDOLINE® zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A munkálatok közben képződő hulladék elenyésző, ráadásul a pormentes tetőtér kialakításához sincs szükség alátétfóliára.

Sem hó, sem víz, sem por nem jut be a zsindely alá. A plasztomerbitumen hideghajlíthatósága -10 °C-ig megmarad, és ami még ennél is fontosabb, hogy hőállósága +110 °C, ami magas UV állóságot jelent. Kitűnő lépés- és jégverés-állósággal párosul.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva