Bardofix Öntapadós zsindely

A BARDOLINE® Bardofix teljes felületen öntapadó zsindelyek. Hasonló paraméterekkel bírnak, mint a Classic típusba tartozó társaik – ez is színes tető és fal burkoló bitumenes zsindelyfedés, melyet száraz körülmények között, az UV sugárzástól, hőtől, esőtől és nedvességtől védve kell tárolni. Kezelése, felrakása egyszerű – szinte bárhol, bármilyen formában alkalmazható. Mivel a bitumenes tetőzsindelyt a legbonyolultabb tetőalakzatokra is fel lehet rakni – szeretik az építészek, mert nagy tervezői szabadságot biztosít számukra. A stílusok széles skálájával a bitumenes zsindelyek bármilyen építészeti elgondolással találkoznak, és gyakorlatilag bármilyen hatás elérhető velük.

Ráadásul a Bardofix Öntapadós zsindely egyes elemei üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is.

A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE® zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra, ráadásul a helyesen felrakott és leragasztott BARDOLINE® zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A munkálatok közben képződő hulladék elenyésző, a pormentes tetőtér kialakításához sincs szükség alátétfóliára, hiszen sem hó, sem víz, sem por nem jut be a zsindely alá. A plasztomerbitumen hideghajlíthatósága -10 °C-ig megmarad, és ami még ennél is fontosabb, hogy hőállósága +110 °C, ami magas UV állóságot jelent, és kitűnő lépés- és jégverés-állósággal párosul.

  • Bardofix téglány öntapadó zsindely

    Téglány típusú bitumenes zsindely, egy üvegfátyol vagy cellulóz betétanyagú, bitumennel átitatott és bevont, felső felületén felületképző őrleménnyel hintett tetőfedő lemez, amely könnyen kezelhető és jól formálható. Több színben elérhető, strapabíró tetőfedő, amely könnyen és praktikusan felragasztható, teljes felületén megtalálható ragasztórétegnek köszönhetően.

    Bruttó: 2390 Ft / m2
  • Bardofix hódfarkú öntapadó zsindely

    Hódfarkú típusú bitumenes zsindely, egy üvegfátyol vagy cellulóz betétanyagú, bitumennel átitatott és bevont, felső felületén felületképző őrleménnyel hintett tetőfedő lemez, amely könnyen kezelhető és jól formálható. Több színben elérhető, strapabíró tetőfedő, amely könnyen és praktikusan felragasztható, teljes felületén megtalálható ragasztórétegnek köszönhetően.

    Bruttó: 2490 Ft / m2