Bardofix Öntapadós zsindely

A BARDOLINE® Bardofix teljes felületen öntapadó zsindelyek. Hasonló paraméterekkel bírnak, mint a Classic típusba tartozó társaik – ez is színes tető és fal burkoló bitumenes zsindelyfedés, melyet száraz körülmények között, az UV sugárzástól, hőtől, esőtől és nedvességtől védve kell tárolni. Kezelése, felrakása egyszerű – szinte bárhol, bármilyen formában alkalmazható. Mivel a bitumenes tetőzsindelyt a legbonyolultabb tetőalakzatokra is fel lehet rakni – szeretik az építészek, mert nagy tervezői szabadságot biztosít számukra. A stílusok széles skálájával a bitumenes zsindelyek bármilyen építészeti elgondolással találkoznak, és gyakorlatilag bármilyen hatás elérhető velük.

Ráadásul a Bardofix Öntapadós zsindely egyes elemei üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is.

A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE® zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra, ráadásul a helyesen felrakott és leragasztott BARDOLINE® zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A munkálatok közben képződő hulladék elenyésző, a pormentes tetőtér kialakításához sincs szükség alátétfóliára, hiszen sem hó, sem víz, sem por nem jut be a zsindely alá. A plasztomerbitumen hideghajlíthatósága -10 °C-ig megmarad, és ami még ennél is fontosabb, hogy hőállósága +110 °C, ami magas UV állóságot jelent, és kitűnő lépés- és jégverés-állósággal párosul.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva