Onduline bitumenes zsindely

A BARDOLINE® zsindelyek kiváló minőségű bitumenes tetőfedő anyagok, melyeket leginkább a klasszikus tetők kialakításánál alkalmaznak.

Ez a bitumenes zsindely kiváló megoldás lehet tehát családi házak és lakóparkok, hétvégi házak, kereskedelmi épületek és üdülők, valamint középületek esetében is.
A BARDOLINE® vezető márka a könnyű tetőfedők körében – kezelése, javítása könnyedén megoldható, hiszen a lapok 45 fokban hajlíthatók. Hajlíthatósága, rugalmassága révén bonyolult formájú tetők esetén is könnyű vele dolgozni. A gerincek, hajlatok, íves tetőablakok és falszegélyek könnyűszerrel és temérdek segédanyag, bádogosmunka megtakarításával kialakíthatóak. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a tervezők számára, hogy izgalmas és eredeti tetőfedő konfigurációkat álmodjanak meg megrendelőik számára. Az egyes elemek üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel, öntapadós csíkkal és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is.

Onduline bitumenes zsindely

A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE® zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra, ráadásul a helyesen felrakott és leragasztott BARDOLINE® zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A termékek tűzterjedési tulajdonságaik alapján tűzvédelmi besorolásra kerülnek, mivel adott körülmények között minden termék tűzveszélyes. A BARDOLINE® Broof tűzterjedési osztályba tartozik a TS EN 13501-5 szabvány alapján.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva