Onduline bitumenes zsindely

A BARDOLINE® zsindelyek kiváló minőségű bitumenes tetőfedő anyagok, melyeket leginkább a klasszikus tetők kialakításánál alkalmaznak. A bitumenes zsindelyek egyesítik a tartósságot, a könnyű telepítést és a megbízható védelmet, így ideális választást nyújtanak minden építkező vagy felújító számára.

Onduline bitumenes zsindely előnyei

Az Onduline bitumenes zsindelyek magas minőségi bitumen alapanyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az UV sugárzásnak, az időjárás viszontagságainak, valamint a mechanikai hatásoknak. Ez biztosítja a tető hosszú távú védelmét és tartósságát, valamint minimalizálja a javításokra és karbantartásra fordított költségeket.

A bitumenes zsindelyek könnyű telepítése jelentős idő- és munkamegtakarítást eredményez. Az Onduline termékek rendelkeznek speciális illesztési rendszerekkel, amelyek könnyű és gyors telepítést tesznek lehetővé. A könnyű súlyuk és rugalmasságuk lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen illeszkedjenek a tetőfelületekhez, így a tetőfedés folyamata hatékonyabbá és gördülékenyebbé válik.

Az Onduline bitumenes zsindelyek különböző stílusokban és színekben elérhetők, így lehetőséget nyújtanak a tető egyéni megjelenésének kialakítására. Az esztétikus megjelenésük és sokoldalúságuk lehetővé teszi, hogy a tető harmóniában legyen az épület stílusával, és értékesebbé tegye az ingatlant.

Bitumenes zsindely felhasználása

Ez a bitumenes zsindely kiváló megoldás lehet tehát családi házak és lakóparkok, hétvégi házak, kereskedelmi épületek és üdülők, valamint középületek esetében is.
A BARDOLINE® vezető márka a könnyű tetőfedők körében – kezelése, javítása könnyedén megoldható, hiszen a lapok 45 fokban hajlíthatók. Hajlíthatósága, rugalmassága révén bonyolult formájú tetők esetén is könnyű vele dolgozni. A gerincek, hajlatok, íves tetőablakok és falszegélyek könnyűszerrel és temérdek segédanyag, bádogosmunka megtakarításával kialakíthatóak. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a tervezők számára, hogy izgalmas és eredeti tetőfedő konfigurációkat álmodjanak meg megrendelőik számára. Az egyes elemek üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel, vízzáró bitumenes réteggel, öntapadós csíkkal és színes ásványi zúzalékkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a gyors felrakás lehetőségét, az esztétikus megjelenést, illetve az időtállóságot is.

A gyártó 10 éves vízzárósági garanciát vállal a BARDOLINE® zsindelyekre, amennyiben azok a kivitelezési útmutatóban előírt módon kerülnek felrakásra, ráadásul a helyesen felrakott és leragasztott BARDOLINE® zsindelyt a szél sem tudja megbontani. A termékek tűzterjedési tulajdonságaik alapján tűzvédelmi besorolásra kerülnek, mivel adott körülmények között minden termék tűzveszélyes. A BARDOLINE® Broof tűzterjedési osztályba tartozik a TS EN 13501-5 szabvány alapján.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva