Onduline bitumenes hullámlemez

Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért.

Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Ellenáll a csapadék (nem ázik be, nem rozsdásodik), a szél okozta igénybevételnek (192 km/h-ig), gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek.

Öt év vízzárósági garanciát vállal rá a gyártó – amely garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján,a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.

Bővebben a hullámlemezekről

Érdemes Onduline Base bitumenes hullámlemezt választani, mert könnyen kezelhető, vágható (vágókéssel, kézi vagy elektromos fűrész segítségével), formázható és rögzíthető, így teret enged a tervezői fantáziának. Több színben kapható (fekete, vörös, barna, zöld), ráadásul kiváló színmegtartó tulajdonsággal bír. Súlya könnyű, mégis hő-és hangszigetelése a maga nemében egyedülálló. Aki fontosnak tartja a kivitelezésnél a környezetvédelmi szempontokat – az is bátran választhatja ezt a terméket, hiszen az Onduline Base gyártása során újrahasznosított anyagokat alkalmaznak, ami igazi környezetbarát szemléletmódról tanúskodik.

Legyen szó kerti építményekről, garázsokról, tárolókról, kerti lugasokról vagy pihenők fedéséről, felújításáról – az Onduline Base a legjobb választás.

 • Onduline Base bitumenes hullámlemez

  Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Ellenáll a csapadék (nem ázik be, nem rozsdásodik), a szél okozta igénybevételnek (192 km/h-ig), gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek. 10 év víz zárósági garanciát vállal rá a gyártó, amely garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján, a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.
  Legyen szó kerti építményekről, garázsokról, tárolókról, kerti lugasokról vagy pihenők fedéséről, felújításáról az Onduline Base a legjobb választás.

  Bruttó: 2250 Ft / db
 • Onduline Base gerincelem

  Több színben elérhető gerincelem, amely illeszkedik és kitűnően kiegészíti az Onduline Base hullámlemezek szerkezetét. Az Onduline Base hullámlemezzel megegyező anyagból, színben és minőségben készül és számos tetőlejtés esetén alkalmazható.

  Bruttó: 2300 Ft / db
 • Onduline Base szegélyelem

  Több színben elérhető szegélyelem, amely illeszkedik és kitűnően kiegészíti az Onduline Base hullámlemezek szerkezetét. Az Onduline Base hullámlemezzel megegyező anyagból, színben és minőségben készül és számos tetőlejtés esetén alkalmazható.

  Bruttó: 2300 Ft / db
 • Onduline Base vápaelem

  Több színben elérhető vápaelem, amely illeszkedik és kitűnően kiegészíti az Onduline Base hullámlemezek szerkezetét. Az Onduline Base hullámlemezzel megegyező anyagból, színben és minőségben készül és számos tetőlejtés esetén alkalmazható.

  Bruttó: 2300 Ft / db
 • Onduline – PE fejű szeg

  Különlegesen tervezett, öntött polietilén fejű szeg, korrózióálló gyűrűs kiképzésű szegszárral. Piros, barna, zöld és fekete színekben áll rendelkezésre. Felhasználás: puha fából készített lécezés esetén alkalmazható.

  Bruttó: 18 Ft / db