Onduline bitumenes hullámlemez

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért

Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Ellenáll a csapadék (nem ázik be, nem rozsdásodik), a szél okozta igénybevételnek (192 km/h-ig), gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek.

Öt év vízzárósági garanciát vállal rá a gyártó – amely garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján,a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.

Bővebben a hullámlemezekről

Érdemes Onduline Base bitumenes hullámlemezt választani, mert könnyen kezelhető, vágható (vágókéssel, kézi vagy elektromos fűrész segítségével), formázható és rögzíthető, így teret enged a tervezői fantáziának. Több színben kapható (fekete, vörös, barna, zöld), ráadásul kiváló színmegtartó tulajdonsággal bír. Súlya könnyű, mégis hő-és hangszigetelése a maga nemében egyedülálló. Aki fontosnak tartja a kivitelezésnél a környezetvédelmi szempontokat – az is bátran választhatja ezt a terméket, hiszen az Onduline Base gyártása során újrahasznosított anyagokat alkalmaznak, ami igazi környezetbarát szemléletmódról tanúskodik.

Legyen szó kerti építményekről, garázsokról, tárolókról, kerti lugasokról vagy pihenők fedéséről, felújításáról – az Onduline Base a legjobb választás.

Miért éri meg az Onduline bitumenes hullámlemez vásárlása?

Az Onduline Base bitumenes hullámlemez legnagyobb előnye az időjárásállósága és tartóssága: ellenáll esőnek, hónak (nem ázik be, nem rozsdásodik), az erős UV-sugárzásnak (megtartja a színét) és szélnek (192 km/h-ig), valamint védelmet biztosít a gombák, penészképződmények és egyéb kártevők ellen.

A bitumenes hullámlemezeket nagyon könnyen lehet kezelni és szállítani, a táblánként mindössze 5.1 kg súlya nem okoz nagy megterhelést a telepítés során. A hullámlemezek egyszerűen vághatóak vágókéssel, kézi vagy elektromos fűrész segítségével, könnyű formázhatóságuk teret enged a tervezői fantáziának. A kész tető nem igényel speciális karbantartást, elég csupán a levéltörmeléket, mohát és belógó faágakat rendszeresen eltávolítani, illetve az esővíz elvezetéséről gondoskodni.

Azoknak is kiváló választás lehet ez a bitumenes hullámlemez, akiknek fontos a környezetvédelem: a lemezek gyártása során újrahasznosított anyagokat alkalmaznak, ráadásul a festékanyaguk természetes pigment, mely sem az emberre, sem pedig a környezetre nem veszélyes.

Az Onduline Base tehát egy alacsony ökológiai lábnyommal rendelkező, környezetbarát tető!Az Onduline Base bitumenes hullámlemezekre 10 év vízzárósági garanciát vállal a gyártó. A garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján, a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva