Onduline bitumenes hullámlemez

Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért.

Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Ellenáll a csapadék (nem ázik be, nem rozsdásodik), a szél okozta igénybevételnek (192 km/h-ig), gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek.

Öt év vízzárósági garanciát vállal rá a gyártó – amely garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján,a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.

Bővebben a hullámlemezekről

Érdemes Onduline Base bitumenes hullámlemezt választani, mert könnyen kezelhető, vágható (vágókéssel, kézi vagy elektromos fűrész segítségével), formázható és rögzíthető, így teret enged a tervezői fantáziának. Több színben kapható (fekete, vörös, barna, zöld), ráadásul kiváló színmegtartó tulajdonsággal bír. Súlya könnyű, mégis hő-és hangszigetelése a maga nemében egyedülálló. Aki fontosnak tartja a kivitelezésnél a környezetvédelmi szempontokat – az is bátran választhatja ezt a terméket, hiszen az Onduline Base gyártása során újrahasznosított anyagokat alkalmaznak, ami igazi környezetbarát szemléletmódról tanúskodik.

Legyen szó kerti építményekről, garázsokról, tárolókról, kerti lugasokról vagy pihenők fedéséről, felújításáról – az Onduline Base a legjobb választás.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva