Merülődézsák

A szaunázás egyik fontos és hangulatos eleme a fa merülődézsa, melyben mérettől függően egyszerre akár több, 6-9 ember is elfér, kellemesen töltve az időt két szaunázás között.

Erős és időjárásálló fa merülő dézsákat is talál nálunk, amit akár kültéri szaunakályhával együtt is beszerezhet. Így tanúskodva a felejthetetlen finn szaunaélmény fontosságáról és kényelméről. Esik a hó és Ön a szabadban ül egy forró vízzel teli dézsában, kellemesen…

Rusztikus natúr fa merülődézsa, dézsazuhany, ami gondoskodik az egészséges pihenésről és felfrissülésről, a feszes bőrről.

Olyan eredeti finn szauna kiegészítők széles választékát kínáljuk, amik megsokszorozzák az élményt! Egy fa merülő dézsa sokkal odaillőbb egy finn szaunához, mint bármilyen medence!

 • Dézsazuhany szauna mellé

  Bármely szauna mellé könnyen felszerelhető dézsazuhany. Eredeti finn stílusú, klasszikus kivitelben. Fali konzol és göcsmentes akácból készült automata vízutántöltő is tartozik hozzá. A lánc segítségével magunkra zúdíthatjuk az automata utántöltő által a dézsába töltött 10 liter hideg vizet, amellyel egy pillanat alatt felfrissíthetjük magunkat egy forró szaunázás után! Kül- és beltéren egyformán használatos.

  Bruttó: 47790 Ft / db
 • Ovális alakú meleg vizes merülődézsa fatüzelésű kályhával

  Kínálatunkban a kétszemélyes, relaxációs merülődézsa ugyanúgy megtalálható, mint a kilencszemélyes, nagyobb társaságok szórakoztatására szolgáló fatüzelésű dézsák. Az ovális alaknak köszönhetően mindegyik dézsában kényelmesen elfér több ember is. A merülődézsák fatüzelésű kályhája rozsdamentes acélból készült és kb. 2 óra alatt 40°C-ra fűtik fel a dézsa tartalmát. A finnek szabadtéren használják, de szaunaházakban is kiváló!

  Bruttó: 1124870 Ft / db-tól
 • Kör alakú melegvizes merülődézsa fatüzelésű kályhával

  Nagyobb létszámú szaunázást kedvelő társaság szórakoztatására, pihenésére alkalmas kör alakú, fatüzelésű merülődézsa, ami nem ritkán közületi szaunák kedvelt kiegészítője is. Két szaunázás közötti időt egy ilyen merülődézsában lehet a leghangulatosabban eltölteni. Eredeti finn hagyományos szaunaélmény, látványos és kellemes!

  Bruttó: 1272385 Ft / db-tól