Topline cserepeslemezek és kiegészítőik

A Lindab Topline® cserepeslemez nagyszerűsége, hogy egyaránt használható új házakon és régi házak tetőfelújításánál.

A Lindab Topline® cserepeslemez rendszer választékában cserepeslemezek, kőzúzalékos cserepes lemezek és ezek kiegészítőjének széles választéka között válogathat kínálatunkban. A termékek esztétikusak, nagy színválasztékkal rendelkeznek és 100 %-os vízzáróságot biztosítanak.

Bővebben a cserepeslemezekről

A cserepeslemez sajátossága, hogy megjelenésre igazi cseréptető látszatát kelti. Mindemellett a termék a kiváló minőségű, hiszen a legkiválóbb svédacélból készült, ennek köszönhetően pedig óriási teherbírással rendelkezik, nem törik és nem repedezik. Kivitelezéséből adódóan pedig már 14 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható.

A Lindab cserepeslemezek jellemzője, hogy kis önsúlyú és minden esetben méretre gyártottan érhető el, amely nagyban megkönnyíti a felrakást és lerövidíti a felrakási időt. Ezen felül a cserepeslemezek alapanyaga többrétegű bevonat-rendszerrel ellátott tűzihorganyzott acél, amely a korrózióvédelmet hivatott ellátni.

A Lindab cserepeslemezek négy típusú bevonati rendszerrel kaphatóak: Classic, Classic matt, Premium és Elite.

A standard LPA típusú cserepeslemezek 1000 mm fedőszélességűek, 400 mm léctávolságúak, egyenesen vágott ereszvégződésűek és egyedi gyártási hosszban készülnek. A LPA Nova újdonsága, hogy a lemezfedés könnyebb szerelését és esztétikus tetőlezárását kontúros vágásfelülettel és saroklevágásokkal biztosítja.

A Lindab Topline® cserepeslemezek kidolgozása több éves tapasztalaton és termékfejlesztésen alapszik. A könnyű kialakításának köszönhetően a tetőfelújítás során akár a régi fedésre is rá lehet helyezni. A cseréplemez minden esetben tartós és szilárd, így Ön egy stílusos és környezetbarát Lindab Topline® cserepeslemez tetővel rendelkezhet.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.