Seamline síklemezek és kiegészítőik

A Lindab Seamline síklemezek és kiegészítőik  két típussal rendelkeznek, mindkét fajta kiváló minőséggel, nagy rugalmassággal és kiváló kezelhetőséggel bír.

A Lindab Seamline® síklemezek alapanyaga Lindab Premium, Lindab Classic vagy Lindab Elite extra vastag alapanyaggal rendelkezik, amelynek köszönhetően a színét hosszan tartja és kiválóan védett a korrózióval szemben.

Bővebben a síklemezekről

Maga a síklemez egy igazán különleges, korcolható svéd PLX és Alucink PLX acél lágylemezből készül. A rugalmasságnak köszönhetően a termék jól alakítható, egyedi és elegáns megjelenést biztosít az épületeknek. Tartóssága miatt a színét és természetes szépségét hosszú éveken keresztül megtartja.

A kiváló korrózióvédelmet a kétoldali tűzihorganyzás és cinkbevonat alkalmazásával érték el. Az alkalmazott Premium bevonat miatt pedig nagyfokú védelmet nyújt az UV sugárzással szemben, de véd a felületi karcolással és az időjárás viszontagságaival szemben is.

A Lindab Seamline® előkorcolt síklemezes tetőprofil két típusban, Click előkorcolt tetőprofil és Click Dn előkorcolt tetőprofil, kapható kínálatunkban. A minősége mindkét típusnak kemény, ám ennek ellenére mindkét fajta rugalmas és jól alakítható, emellett pedig védőfóliával is ellátottak, ami miatt a felrakásnál hatékonyan védettek a sérüléstől.

Kínálatunkban Lindab SRP Click kiegészítőkkel is rendelkezünk, mint például: rögzítőcsavar, élhajlító segédszerszám, beakasztó eresz-szegély, szegélylemez pozitív/negatív tetőszögtörésnél.

A síklemez felrakásnál a rövidlemezeket ajánlott meredek tetőknél alkalmazni, a hosszúlemezeket pedig a kevésbé meredek tetőkön érdemes használni. Tökéletesek modern és régi stílusú környezetben is, hiszen hatalmas formaszabadsággal rendelkeznek.

A szakszerű kivitelezésnek esetén a Lindab Seamline® síklemezek 15-20-30 éves garanciával rendelkeznek, így Ön biztos lehet benne, hogy a piacon létező legjobb tetőfedőt választotta.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.